Tgrt Haber
09 Haziran 2022 12:34 - Güncelleme : 09 Haziran 2022 14:04

İki haftadır kayıp genç, ailesinin 12 milyon lirasını kripto parada batırdı

Türkiye bugün kripto para dünyasından ilginç bir haberle güne başladı. İki hafadır aranan gencin, ailesinin 12 milyon lirasını kripto parada batırdığı ortaya çıktı.

Editör: Hasan Selçuk Turan / Kaynak: TGRT Haber
İki haftadır kayıp genç, ailesinin 12 milyon lirasını kripto parada batırdı
müge anlı

2 haftadan fazla bir zamandır kayıp olan bir gencin, ailesinin evlerini ve arabalarını satıp kripto para piyasasında 12 milyon TL batırdığı ortaya çıktı.

Ankara Keçiören’de yaşayan Durkun ailesi, çocuklarının aileye ait 1 evi ve 27 aracı satıp kripto paraya yatırdığını öğrendi.

Durkun ailesi, Ali Uğur Durkun'u aramak için Müge Anlı’nın programında stüdyoya geldi. Programda çocuklarının 1 evi ve 27 aracı satarak kripto paraya sattığını söylediler. Durkun'un 2 milyon liralık evi 900 bin liraya sattığını söyleyen Ali Uğur Durkun'un annesi ve babası 23 Mayıs'tan itibaren haber alamadıklarını söyledi.

İddiaya göre, ailesini beş parasız bırakan genç en son olarak kuzenine mesaj attı ve karşılarına çıkamayacağını söyledi.

Diğer yandan annesi ve babası üzerlerine borç kaldığını dile getirerek bunları ödediklerini belirtti. Durkun’un ölü ya da sağ olduğu araştırılıyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...