Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Mart 2015 12:55

İŞKUR 2500 geçici işçi alacak

Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu ile Orman Bölge Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile il ve ilçelerde istihdam edilmek üzere 2 bin 500 işçi alınacak.

İŞKUR 2500 geçici işçi alacak
balıkesir,işkur,çalışma,protokol,

Orman Bölge Müdürlüğü ile yapılan Toplum Yararına Program ( TYP) hakkında bilgi veren İŞKUR İl Müdürü Nazım Balcı, program kapsamında Balıkesir'de 2 bin 500 işsizin 6 ay süreyle iş sahibi yapılacağını ve program süresince katılımcılara asgari ücret ödeneceğini belirtti.Balcı, başvuracakların, başvuru esnasında İŞKUR İl Müdürlüğüne/Bandırma Hizmet Merkezine kayıtlı işsiz durumunda olmaları, herhangi bir öğretim kurumunda öğrenci olmamaları (açık öğretim öğrencileri hariç), emekli, malul dul ve yetim aylığı almamaları gerektiğini söyledi.
Son altı aylık dönem içinde İŞKUR'un düzenlediği işbaşı eğitim programı, iş gücü yetiştirme kursu ve girişimcilik programlarına katılmamış olması şartlarını taşıması gerektiğini de belirten Balcı, başvuruların 27 Mart günü mesai bitimine kadar Balıkesir İŞKURMüdürlüğü ile kurumun Bandırma Hizmet Merkezine yapılacağını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...