Tgrt Haber
15 Eylül 2021 10:30

İŞKUR GSB işçi alımı sözlü mülakat sonuçları sorgulama ekranı: Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı şartları nelerdir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 4 bin 346 işçi alımı kura çekimi yapıldı.12 Kasım'da tamamlanan sözlü mülakat sınavı ardından adaylar sonuçların açıklanmasını bekliyordu. Peki GBS sözlü mülakat sonuçları açıklandı mı? Gençlik ve Spor Bakanlığı temizlik ve güvenlik personeli alımı ne zaman gerçekleşecek?

İŞKUR GSB işçi alımı sözlü mülakat sonuçları sorgulama ekranı: Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı şartları nelerdir?
GSB,Gençlik ve Spor Bakanlığı,İŞKUR,işçi alımı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 4 bin 346 kadrolu işçi alımı yapılacağını duyurmasıyla binlerce aday başvuru yapmıştı. 27 Ağustos tarihine kadar başvuru yapan adaylar 15 Eylül Çarşamba günü gerçekleşen GSB işçi alımı kura seçimi ne odaklandı.  

İŞKUR GSB KURA ÇEKİMİ SORGULAMA EKRANI  

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) merkez ve taşrada çalıştırılmak üzere üzere 4 bin 346 kadrolu işçi alımı yapacağını duyurmuştu. 23 Ağustos ve 27 Ağustos 2021 tarihleri arasında internet ortamında yapılan İŞKUR Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı başvuruları için beklenen gün geldi. 549'u erkek, 869'u kadın olmak üzere temizlik görevlisi, 1227 erkek, 1701 kadın olmak üzere de güvenlik görevlisi alımında kura çekimi yapıldı. GSB işçi alımı kura sonuçlarına göre sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar 27 Eylül-01 Ekim 2021 tarihleri arasında evrak teslim işlemlerini gerçekleştirdi. Yedek listede yer alan adayların ise 4 Ekim ile 8 Ekim tarihleri arasında belge teslimi yapmaı gerekiyor. 

İŞKUR GSB İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN! 

İŞKUR GSB işçi alımı sözlü mülakat sonuçları sorgulama ekranı: Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı şartları nelerdir?

GBS SÖZLÜ MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI! 

GSB işçi alımı kura çekimi ardından sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar GSB sözlü mülakat sonuçlarını araştırıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 01-12 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen sözlü mülakatların sonuçları açıklandı. Sözlü sınavda başarılı sayılmak için adayların 100 tam puan üzerinden en az 70 puan alması gerekiyor. 

GSB SÖZLÜ MÜLAKAT SONUÇLARI İÇİ TIKLAYIN!

İŞKUR GSB İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR? 

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) yüz yüze eğitime geöilmesiyle öğrencilerin daha kaliteli bir hizmet alabilmesi için personel alımı yapacağını açıkladı. Bunun üxerine yeterli şartları sağlayan adaylar İŞKUR üzerinden başvuru yaptı. İŞKUR GSB personel alımı için beklenen gün geldi. 15 Eylül Çarşamba günü noter eşliğinde yapılan kura çekiminin ardından gözler GSB işçi alımı başvuru şartlarına çevrildi.  

GSB işçi alımı genel şartlar:  

  • Adayın 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşıması, 
  • Türk vatandaşı olması, 
  • Adayın 18 yaşını tamamlamış olması, 
  • Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmaması, 
  • Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olması, 
  • Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu çıkması, 
  • Erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış olması, 
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması, 
  • Görevini devamlı yapmaya engel hastalığı bulunmaması, 
  • Tam zamanlı ve vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmaması, 
  • Başvurduğu kadronun bulunduğu il sınırlarında ikamet etmesi, 
  • Başvuru yaptığı kadro için aranan cinsiyet şartını taşıması. 

GSB Güvenlik Görevlisi personel alımı şartları:  

  • Adayın 35 yaşından gün almamış olması, 
  • Adayın en az ortaöğretim (lise ve dengi) öğrenim düzeyine sahip olması, 
  • Başvurunun son günü (27 Ağustos 2021) itibarıyla geçerlilik süresi bulunan silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olması, 

GSB Temizlik Görevlisi başvuru şartları:  

  • Adayın en az ortaöğretim (lise ve dengi) öğrenim düzeyine sahip olması.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI İŞKUR PERSONEL ALIMI HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

İŞKUR GSB işçi alımı kura sonuçları için bekleyen adaylar için Gençlik ve Spor Bakanlığı açıklama yaptı. Bakanlık 2021 Yılı Sürekli İşçi Alımı kura çekimi neticesinde asıl ve yedek olarak belirlenen adaylara ait listelerin yasal süreçlerin tamamlanmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurulacağını açıkladı. İŞKUR GSB işçi alımı kura sonuçları açıklanmasının ardından kazanan adaylar Bakanlık tarafından belirtilen tarihlerde sözlü mülakata çağrıldı. GSB sözlü mülakat sonuçları 19 Kasım Cuma günü açıklandı. 

GSB kura çekimi sonuçları açıklandı mı? İŞKUR GSB işçi alımı sorgulama ekranı nasıl açılır? İŞKUR GSB işçi alımı başvuru şartları nelerdir? sorularını cevapladık. Siz de İŞKUR personel alımı hakkında görüşlerinizi yorumlara yazabilirsiniz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...