Tgrt Haber
21 Şubat 2019 14:43

İŞKUR'dan 2 bin 385 kişiye iş müjdesi! İŞKUR büro memuru alım şartları neler?

İŞKUR milyonlarca kişinin iş umudu olmaya devam ediyor. Bugüne kadar yaklaşık 8 milyon insana istihdam imkanı oluşturan İŞKUR'da yeni ilanlar yayınlandı. Yayınlanan ilanlar kapsamında 2 bin 385 büro memuru alımı yapılacağı duyuruldu. İŞKUR büro memuru alım ilanına nasıl başvurulur? İŞKUR büro memur alım ilanına başvuru şartları neler? İŞKUR büro memuru alım ilanına son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar...

İŞKUR'dan 2 bin 385 kişiye iş müjdesi! İŞKUR büro memuru alım şartları neler?
işkur,,büro,,iş,

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) aracılığı ilan yeni iş ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Bugüne kadar yaklaşık 8 milyon kişiye iş fırsatı sağlayan ve bu kapsamda 2019 hedefini 2 milyon istihdam rakamı olarak belirleyen İŞKUR'da 2 bin 385 kişilik büro memuru alım ilanı yayınlandı. Konu ile ilgili şartları merak eden adaylar, araştırma yapmaya başladı. Peki İŞKUR büro memuru alım ilanına nasıl başvurulur? İŞKUR büro memur alım ilanına başvuru şartları neler? İŞKUR büro memuru alım ilanına son başvuru tarihi ne zaman? İşte İŞKUR büro memuru alım ilanı ile ilgili detaylar...

İŞKUR BÜRO MEMURU ALIM İLANI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İŞKUR'da yayınlanan bu ilanlar için başvuracak adaylarda bazı şartlar aranıyor. Bu şartlardan bazıları; iş deneyimi, ek sertifika, ehliyet ve aktif araç kullanımı olarak öne çıkıyor. Başvuruda bulunacak adayların İŞKUR üye profilindeki bilgilerinin güncel ve eksiksiz olması gerekiyor. Başvuru yapacak olan adayların mağdur olmamaları adına hangi ilana başvuru yapacaklarsa ilan numaralarını ayıt etmeleri ve bu numaralar doğrultusunda İŞKUR'un resmi web adresi üzerinden giriş yaparak veya İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinden yapabilirler.

BÜRO MEMURU OLANLAR NE KADAR MAAŞ ALACAK?

İlana başvuru yapacak olan adaylar işe alındıkları taktirde büro memuru olarak görev yapackalardır. Bu bağlamda büro memuruları 2 bin TL ile 3 bin TL arasında iş yoğunluğuna, tecrübeye ve personelden istenenlere göre maaş alacaklardır.

BÜRO MEMURU GÖREV DAĞILIMI

Büro memurları ofis içerisinde gerekli olabilecek arşivleme, dosya kayıt işlemleri gibi görevleri yerine getirirler. Belgelerin hazırlanması, faturaların oluşturulması, evrakların takip edilmesi ve bunların kayıtlarının bilgisayar ortamına girişinin sağlanması noktasında sorumluluk alırlar ve bunların çözümlerini hayata geçirirler.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...