Tgrt Haber
13 Ocak 2020 14:19

İŞKUR’dan işsiz gençlere maaş imkanı! Günde 75 lira verilecek

İŞKUR’dan işsiz gençlere maaş müjdesi geldi! İŞKUR bilindiği gibi işsiz vatandaşlarımıza iş sağlayan bir kurum olarak öne çıkmıştır. Son gelen haber ise iş bulamayan gençlerimize ilaç gibi gelmiştir. İŞKUR tarafından işsizlere maaş bağlanacak. İŞKUR tarafından hayata geçirilen bu sistem işbaşı eğitim programı kapsamında veriliyor. Mezun olan ve iş arama sürecinde olan gençlere İŞKUR aracılığı ile destek sağlanmakta olup bu doğrultuda adayların sağlaması gereken şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak şartı yer almaktadır. Aynı zamanda İŞKUR ve KOSGEB ortaklığı ile üniversite mezunlarına işsizlik maaşı sağlamakta ve genç girişimcilere de kendi işlerini kurmak amacı ile hibe ve destek sağlamaktadır. İŞKUR ile işsiz gençlere maaş nasıl alınır?

İŞKUR’dan işsiz gençlere maaş imkanı! Günde 75 lira verilecek
işkur,

Gençlerin iş bulma sürecinde destek olma amacı ile gerekli şartları yerine getirenlere maaş vermektedir.Detaylar haberdedir. Mezun olan ve iş arayanların aynı zamanda işsizlik maaşında yararlanabilmeleri için Türk vatandaşı olma, İŞKUR'a kayıtlı olma ve üniversite diplomasının alınması gibi şartlar bulunmakta olup bu şartları yerine getirmeleri durumunda İŞKUR'a gidip kayıt yaptırılmalıdır. Bireysel olarak başvuru yapacak olan adayların başvurularının kabul edilmesi durumunda genç işsizlere 50 TL üst limiti ile günlük maaş ödenmekte olup adaylar istedikleri şekilde günlük ya da aylık olarak bu maaşı alabilmektedir

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...