Tgrt Haber
22 Ocak 2022 21:31

İslam Memiş Bitcoin aldığını duyurdu: Yatırımcılara tavsiyede bulundu

Bitcoin’deki düşüşü günler öncesinde tahmin eden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Bitcoin yatırımı yaptığını duyurarak kripto yatırımcılarına tavsiye etti.

İslam Memiş Bitcoin aldığını duyurdu: Yatırımcılara tavsiyede bulundu
Bitcoin,islam memiş,

Bitcoin’de sert düşüş devam ediyor. İki günlük satış dalgasında yüzde 10’un üzerinde değer kaybeden Bitcoin 35 bin doların altını test ediyor. 

İSLAM MEMİŞ DÜŞÜŞ KONUSUNDA UYARMIŞTI

Bitcoin’deki ilk sert düşüşten sonra kripto paralar için uyarı yapan İslam Memiş, “Ulus devletler, tokat atacak! Üzülürseniz üzülürüm. Btc satışlarının arkasında Fed etkisi yok, ulus devletler var. Bu hafta ve önümüzde hafta nedenini açıklayacaklar. 2. çöküşte çok can yanacak! Şimdi tepki yemi verecekler" demişti.

İSLAM MEMİŞ BİTCOİN YATIRIMI YAPTIĞINI DUYURDU

Alt seviyelerden alım fırsatı verdiğini düşünülen Bitcoin ile ilgili açıklama yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Bitcoin yatırımı yaptığını duyurdu. 

İslam Memiş Bitcoin aldığını duyurdu: Yatırımcılara tavsiyede bulundu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...