Tgrt Haber
21 Aralık 2021 14:10

İslam Memiş’ten dolara alternatif yatırım önerisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine toplantısının ardından ekonomiye yönelik yaptığı açıklamalar sonrası döviz kurunda yaşanan büyük düşüş öncesi Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, döviz ve altında düşüşün devam edeceğinin sinyalini vermişti. Öngörüsü gerçek olan Memiş, sosyal medya hesabından dolara alternatif yeni yatırım önerisinde bulundu. Memiş, "Sterlin, 2022’de doları sağlam tokatlar. Sterlin, Sterlin, Sterlin…" açıklamasını yaptı.

İslam Memiş’ten dolara alternatif yatırım önerisi
dolar,altın,islam memiş,sterlin

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamalar sonrası döviz kurunda yaşanan gözle görülen düşüş 18,35 ile rekor kıran doların gün içerisinde 12 seviyelerine kadar inmesine neden oldu. İslam Memiş bu iniş ve çıkışların ardından açıklamalarda bulundu. Memiş, dolara alternatif olarak bir yatırım önerisinde bulundu.

"STERLİN DOLARI TOKATLAR"

İslam Memiş, "Eğer ısrar ile kağıt paraya yatırım yapacak olan varsa (ki erken) İngiliz Sterlini’ne (GBP) derim. Sterlin, 2022’de $ sağlam tokatlar. Sterlin, Sterlin, Sterlin…" açıklamasını yaparak Sterlin'e dikkat çekti. Memiş, dolar yerine Sterlin alın dedi.

İslam Memiş’ten dolara alternatif yatırım önerisi

İslam Memiş’ten dolara alternatif yatırım önerisi

İSLAM MEMİŞ’İN ÖNGÖRÜSÜ GERÇEĞE DÖNDÜ

“Dolar ve altın çökecek” öngörüsünde bulunan Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş’in öngörüsü gerçek oldu. Memiş, “Şimdi her şey zirve yapıyor, eyvallah. Ancak şunu da unutmamak gerek; Bilmediğimiz bir anda hepsi çökecek! O zaman da yüksekten maliyet yapanlarında durumu içler acısı olacak” ifadelerini kullanmıştı.

İSLAM MEMİŞ ALTIN YORUMU

Yatırımcılar ve piyasa dövizde ve altın fiyatlarında yaşanan gerilemenin ardından ''Altın düşecek mi yükselecek mi?'' sorusunun cevabını araştırıyor. Döviz kurlarında agresif yükseliş, TL’de yaşanan değer kayıpları ile altın fiyatlarının yükselmesine neden olduğunun altını çizdi. Döviz ve altında yaşanan bu düşüşün ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Memiş, "Bu fragman, yarını izleyelim" demişti.

İslam Memiş’ten dolara alternatif yatırım önerisi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...