Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ağustos 2015 07:25

İstanbul'a iki yeni metro hattı geliyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ataköy-İkitelli ve Dudullu-Bostancı Metroları için eylülde ihale yapılacağını açıkladı.

İstanbul'a iki yeni metro hattı geliyor
metro, metro hattı,

Ataköy-İkitelli hattı ile Basın Ekspres yolu güzergâhının Marmaray ve Olimpiyatköy-Bağcılar metrosu ile entegre raylı sisteme kavuşmuş olacağına dikkat çeken Topbaş, Anadolu Yakası'ndaki Dudullu-Bostancı metrosunun ise Maltepe, Kadıköy, Ataşehir ve Ümraniye'den geçeceğini ve bu hattın Marmaray, Kadıköy-Kartal Metrosu ve Üsküdar-Sancaktepe-Çekmeköy metrosu ile entegre olacağını belirtti. Ataköyİkitelli Hattının Yenibosna, Çobançeşme, Kuyumcukent, Doğu Sanayi, Mimar Sinan, Evren Mahallesi, İkitelli Kavşak, Mehmet Akif, Bahariye, Masko ve İkitelli Sanayi durakları olacak. Dudullu-Bostancı hattının ise Bostancı, Suadiye, Üst Bostancı, Kozyatağı, Küçükbakkalköy, İçerenköy, Kayışdağı, Türkiş Blokları, İmes, Modoko, Dudullu, Yukarı Dudullu istasyonları olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...