Tgrt Haber
10 Ağustos 2021 10:30

İTO'dan yangından etkilenenlere 4 milyon lira destek

İTO, TOBB tarafından orman yangınlarında zarar gören vatandaşlar için düzenlenen kampanyaya 4 milyon TL katkıda bulunduklarını duyurdu.

İTO'dan yangından etkilenenlere 4 milyon lira destek
YANGIN,,İTO,,orman yangını,

Türkiye'nin güneyindeki orman yangınlarından etkilenenler için tüm türkiye seferber oldu. Hükümet, siyasi liderler, kurum ve kuruluşların yanı sıra vatandaş maddi ve manevi desteklerini sürdürmeye devam ediyor. 

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından orman yangınlarında zarar gören vatandaşlar için düzenlenen kampanyaya İTO olarak 4 milyon TL katkıda bulunduklarını duyurdu.

Avdagiç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Orman yangınlarından zarar gören vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için TOBB tarafından başlatılan kampanyaya İstanbul Ticaret Odası olarak ilk aşamada 4 milyon TL ile katkıda bulunduk. Yaraların hızla iyileşmesi için desteklerimiz devam edecek."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...