Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Mart 2016 18:26

'İyi ki bu coğrafyada güçlü bir Türkiye var'

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "İyi ki bu coğrafyada mazluma, Müslüman'a, yetime, gurebaya hizmet eden, dara düştüğünde onların hizmetinde olan güçlü bir Türkiye var" dedi.

'İyi ki bu coğrafyada güçlü bir Türkiye var'
naci ağbal, tükriye,

Maliye Bakanı Naci Ağbal, AK Parti Bayburt İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısında konuşma yaptı.

Bölgenin adeta bir yangın yeri olduğunu belirten Ağbal, İyi ki bu coğrafyada mazluma, Müslüman'a, yetime, gurebaya hizmet eden, dara düştüğünde onların hizmetinde olan güçlü bir Türkiye var."

"Hiçbir iktidara nasip olmayan bir durum, arka arkaya 14 bütçe yapmışız"

Ağbal, bu sene 14'üncü bütçeyi yaptıklarını anlatarak şu değerlendirmede bulundu:

"Hiçbir iktidara nasip olmayan bir durum, arka arkaya 14 bütçe yapmışız. Her bütçede de şunu söylüyoruz, biz halkın bütçesini, milletin bütçesini yapıyoruz. Milletten aldığımızı, millete vermek için bütçe yapıyoruz."

"Hiç kimse bu milleti sınava tabi tutmasın"

Bakan Ağbal, "Terörü kazıyana kadar, sona erdirene kadar bu mücadele edecek" diyerek, şöyle konuştu:

"Terör bitene kadar bu mücadele edecek ve devam ediyor. Bugün polisimiz, askerimiz hep birlikte el ele yürekleriyle birlik olmuşlar, vatanımıza ve milletimize kast edenlere karşı canlarıyla, gönülleriyle mücadele veriyorlar, duamız onlar için."

Mücadele sırasında şehitler verildiğini aktaran Ağbal, "Allah onlara rahmet eylesin, milletimizin başı sağ olsun ama bu millet bu topraklarda bin yıldır var. Hiç kimse bu milleti bu topraklardan asla söküp atamaz. Burayı biz vatan bildik, vatan yaptık, ilelebet binlerce yıl bu vatan, bu coğrafya bize inşallah memleket olacak. Hiç kimse bu milleti sınava tabi tutmasın" dedi.

"Bu ülke yepyeni bir Türkiye hayal ediyorsa bunun başladığı nokta anayasadır"

AK Parti'nin uzun süredir sivil anayasa yapma noktasında bir irade ortaya koyduğunu belirten Ağbal, önlerindeki en önemli gündemin anayasa konusu olduğunu söyledi.

Ağbal, sürekli "Sivil bir anayasayı bu millet hak ediyor" dediklerini anımsatarak şu değerlendirmeyi yaptı:

"Bu ülke eğer yepyeni bir Türkiye hayal ediyorsa bunun başladığı nokta anayasadır. Dolayısıyla o anayasayla ilgili AK Parti'nin burada hem kararlı bir duruşu hem de ortak bir anayasa üretme noktasında samimi bir iradesi var."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...