Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Aralık 2021 10:26

Jandarma Genel Komutanlığı'na 60 personel alınacağını duyurdu! Başvuru tarihleri ne zaman, nasıl başvurulur?

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Akademisi KPSS şartı olmaksızın 60 personel alımı yapacağını Resmi Gazete'de yayınladı ve başvurular bugün başladı. Peki, Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı son başvuru tarihi ne zaman, nasıl başvuru yapılır? Haberimizde...

Jandarma Genel Komutanlığı'na 60 personel alınacağını duyurdu! Başvuru tarihleri ne zaman, nasıl başvurulur?
jandarma genel komutanlığı,personel alımı,iş başvurusu

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Jandarma Genel Komutanlığı karargahı ile bağlı birlik ve kurumlarında alınmak üzere, KPSS şartı aranmaksızın 60 devlet memuru alınacağı duyuruldu. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, son başvuru tarihleri ve başvuru şartlarını araştırmaya başladı. Başvuruların internet üzerinden yapılacağı ve sonuçların da internet üzerinden açıklanacağı bilinirken; Jandarma Genel Komutanlığı iş başvurusuna dair merak edilen diğer detaylar haberimizde...

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI'NA BAŞVURU NASIL YAPILIR, TARİHLERİ NEDİR?

  • İlanı görüntülemek için,  www.jandarma.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve www.kamuilan.sbb.gov.tr (T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı) adreslerine bakabilirsiniz.
  • Başvuru esnasındaki yapılabilecek yanlış kodlamalar ve yanlış beyanlardan, ilanların takip edilmemesinden doğacak olumsuz sonuçlardan aday sorumludur, bu sebeple, adayların başvuru metninin tamamını dikkatlice okuması gerekmektedir.
  • Başvuru yapmak isteyenler, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet üzerinden yapılacaktır. İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
  • Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi’ne e-Devlet kapısı üzerinden e-Devlet şifresi, mobil imza, e-imza, T.C. kimlik kartı veya internet bankacılığı seçeneklerinden birisi ile giriş yapılacaktır.
  • Başvurular 06 Aralık-21 Aralık 2021 tarihinde saat 23:59 aralığında kabul edilecektir.

Jandarma Genel Komutanlığı'na 60 personel alınacağını duyurdu! Başvuru tarihleri ne zaman, nasıl başvurulur?

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI ve SAHİL GÜVENLİK AKADEMİSİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak.
  • Müracaat tarihi [(internetten yapılan başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış veya Türk Medeni Kanunun 12’nci maddesine göre kazai rüşt kararı almış olmak.
  • Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Kamu haklarından yoksun bulunmamak.
  • Türk Silahlı Kuvvetleri, J.Gn.K.lığı, SGK.lığı ile kamu kurum ve kuruluşlarından emeklilik, kendi isteği ile istifa ve sağlık nedenleri hariç herhangi bir nedenle çıkarılmamış olmak,
  • Erkek adaylar için; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş (tecilli) veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak veya yapmış sayılacak şekilde muaf olmak.
  • Terör örgütleri ile bu örgütlerin yasal veya yasadışı uzantılarının eylemlerine, toplantılarına, yürüyüş ve mitinglerine karışmamış, desteklememiş, katılmamış olmak,
  • Başvuru tarihinde herhangi bir siyasi partiye üye olmamak,
  • Yukarıda belirtilen şartlara ilave olarak ilan metninde belirtilen özel şartları sağlamak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...