Tgrt Haber
20 Eylül 2015 17:38

Kamerun'da bombalı saldırı, 5 ölü

Kamerun'un Nijerya sınırında bir halk pazarını hedef alan inti har saldırısı sonucu ilk belirlemelere göre, en az 5 kişi öldü.

Kamerun'da bombalı saldırı, 5 ölü
kamerun, intihar,

Dördüncü Askeri Bölge Komutan Yardımcısı İsa Babtura, haftalık kurulan bir pazarda gerçekleştirilen saldırıda aralarında 1 polis ve 3 inti har eylemcisinin bulunduğu en az 5 kişinin hayatını kaybettiğini ve yaralananların olduğunu söyledi. Saldırıda ölen polisin, şüpheli 3 kişiyi pazar girişinde durdurarak arama yapmaya başladığını, ardından intih ar eylemcilerinin de üzerlerindeki bombaları patlattığını anlatan Babtura, "İntih ar eylemcileri, pazarın içine girmeyi başarabilseydi ölü sayısı daha fazla olurdu" dedi.Nijerya sınırına yakın Kolofata bölgesindeki bir halk pazarının önünde geçen pazar günü art arda düzenlenen iki intihar saldırısında 2'si saldırgan 9 kişinin öldüğü, çok sayıda kişinin yaralandığı bildirilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...