Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Kasım 2021 10:54

Kamuda çalışmak isteyenlere müjde: İki bakanlık personel alıyor

Kamuda çalışmak isteyenlere müjde içişleri bakanlığı ile aile ve sosyal hizmetler bakanlığından geldi... Bu kapsamda içişleri bakanlığına 124, aile ve sosyal hizmetler bakanlığına ise 15 sözleşmeli personel alınacak.

Kamuda çalışmak isteyenlere müjde: İki bakanlık personel alıyor
kamu,,kamu personel alımı,,içişleri bakanlığı,

İçişleri Bakanlığı ile Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı için Resmi Gazete’de alım ilanı yayımlandı. İçişleri Bakanlığı 124, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ise 15 sözleşmeli personel alacak.

İÇİŞLERİ 124 PERSONEL ALACAK

Buna göre İçişleri Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere sözlü sınav ile 124 sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu sayının 90’ı taşra teşkilatına çağrı karşılama personeli olarak alınacak. Geriye kalan 34 kişilik personel ise merkez teşkilatında avukatlık, mühendislik, arşiv, İngilizce mütercim, sosyal çalışmacı ve psikolog alanlarında görev alacak.

Sözlü sınava girecek adaylardan KPSS’de 60 ve üzeri puan almış olma şartı aranacak.

AİLE BAKANLIĞI 15 BİLİŞİM PERSONELİ ALIYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına alınacak 15 sözleşmeli bilişim personeli için adaylar, e-devlet ve kariyer kapısı üzerinden başvurularını yapacak. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar daha sonra yazılı sınava çağırılacak. Yazılı sınavda başarılı olan adaylar ise sözlü sınava çağırılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...