Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Haziran 2017 10:29

Kapalıçarşı'da çeyrek altın kaç lira? Altın fiyatları yükseliyor!

Altın fiyatları yaşadığı dalgalanmayı sürdürüyor. Güncel piyasa bilgilerine göre yükselişe geçen altın fiyatları ne kadar? Kapalıçarşı'da çeyrek altın kaç liradan alıcı buluyor? İşte merak edilen piyasalar ile ilgili son durum...

Kapalıçarşı'da çeyrek altın kaç lira? Altın fiyatları yükseliyor!
altın,altın fiyatları,son dakika,son dakika haberleri,

Yatırımcıların yakından takip ettiği altın fiyatları kaç lira oldu? Kapalıçarşı'da dün kapanışta çeyrek altın 232,44 liradan gram ise 142,04 liradan işlem gördü. Peki bugün nasıl bir değişiklik yaşanacak? Altın fiyatlarıyla ilgili güncel bilgilere ve uzman yorumlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kapalıçarşı'da çeyrek altın kaç lira? Altın fiyatları yükseliyor!

Altın bir ayın en düşük seviyesi civarında
Altın fiyatları, ABD faiz artırımı beklentileri, enflasyon ve dolar endişeleri ile bir ayı aşkın sürenin en düşük seviyesi yakınında seyretti.

Altın fiyatları, yatırımcıların dikkatlerini ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artırımı, dolar ve enflasyon beklentilerine çevirmeleri ile birlikte beş haftanın en düşük seviyesi yakınında seyretti. New York Fed Başkanı William Dudley sıkı işgücü piyasasının enflasyonu yükselteceğini kaydederken, Dallas Fed Başkanı Robert Kaplan 10 yıl vadeli faizlerin yavaş büyümeyi işaret ettiğini belirtti.
 
Altının onsu yüzde 0.1 düşüşle ons başına 1,241.34 dolara inerek 17 Mayıs'tan bu yana en düşük seviyesini gördükten sonra, yüzde 0.2 artarak 1,245.98 dolara geldi.
 
Fed'den Dudley, işgücü piyasasının enflasyonu tetikleyeceğini söyleyerek, Fed Başkanı Janet Yellen'ınkine benzer bir görüşü savundu.
 
Kaplan, faizleri düşünürken, 10 yıl vadeli Hazine tahvil faizlerinden yavaş büyüme sinyalleri aldığını söyledi. Kaplan ayrıca, enflasyondaki yavaşlamanın geçici olduğunun teyidini ekonomik verilerde görmek istediğini sözlerine ekledi.
 
ABD para biriminin 10 önemli para karşısındaki seyrini gösteren Bloomberg Dolar Spot Endeksi bu hafta yüzde 0.7 artış göstererek 2 Haziran'dan bu yana en yüksek seviyesine yaklaştı.
 
Spot gümüş yüzde 0.4 yükselerek ons başına 16.5262 dolara çıkarken, platin yüzde 0.2 yükselerek ons başına 923.84 dolara ulaştı ve palladyum yüzde 0.2 düşerek ons başına 875.57 dolara indi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...