Tgrt Haber
08 Şubat 2019 16:16

Katar hepsini Türkiye'den aldı! Resmen açıklandı

Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla geliştirdiği Bayraktar TB2 Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA), ilk ihracat başarısını Katar'a gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 2018 yılında imzalanan anlaşma kapsamında Katar'a 6 adet Bayraktar TB2 teslimatı yapılacak.

Katar hepsini Türkiye'den aldı! Resmen açıklandı
katar,bayrak,siha

Katar Resmi Haber Ajansı, Baykar Makina ve Katar Silahlı Kuvvetleri arasında imzalanan sözleşme kapsamında 1 yıl içerisinde gerçekleşecek olan 6 Adet Silahlı Bayraktar TB2'nin teslimatı için hazırlıkların başladığını bildirdi.

6 ADET ALINDI
Katar Silahlı Kuvvetleri'nce alınan 6 Bayraktar TB2 SİHA ile 3 Yer Kontrol İstasyonu'nun fabrika kabul testleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

Baykar ile Katar Silahlı Kuvvetleri arasında imzalanan sözleşme kapsamında Bayraktar TB2 SİHA'ları kullanacak Katar askeri personelin Edirne'nin Keşan ilçesinde bulunan Baykar Eğitim ve Test Merkezi'ndeki eğitimleri de sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...