Tgrt Haber
27 Ocak 2016 13:22

Kayıp çocuklar Erbaa’da iddiası polisi alarma geçirdi

TOKAT’ın Reşadiye İlçesi’nde 30 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı’nın Erbaa İlçesi’nde görüldükleri iddiası, polisi alarma geçirdi. Ancak görülen çocukların kaybolan Bayram Erol ve Dursun Kağan Taşçı olmadığı anlaşıldı.

Kayıp çocuklar Erbaa’da iddiası polisi alarma geçirdi
kayıp çocuklar erbaa,

 Reşadiye’de Çermik Mahallesi’nde 30 gün önce kaybolan Adile ve Ömer Erol çiftçinin çocukları Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları Dursun Kağan’ı arama çalışmalardan sonuç alınamadı. Emniyet Genel Müdürlüğü’nden gelen 4 kişilik özel ekibin ise ilçedeki çalışması sürüyor. Çalışmalar kapsamında ise polise çok sayıda ihbar geliyor. Bunlardan en sonuncusu ise sabah saatlerinde Erbaa’da yaşandı. İlçe merkezi Ertuğrul Gazi Mahallesi Sağlık Caddesi’nde bir kişi, polisi arayarak kayıp çocuklara benzeyen iki çocuğun birlikte cadde üzerinde gördüğünü ihbar etti. Bunun üzerine çok sayıda polis ekibi belirtilen adrese yönlendirildi. D-100 karayolu, Ertuğrul Gazi Mahallesi, Erek Mahallesi ve Kelkit Mahallesi’nde araştırma yapan ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını da inceledi. Polis ihbarcının gördüğü iki çocuğu kısa sürede buldu, ihbarı yapan kişiye gördükleri çocukların onlar olup olmadığını sordu. Ancak söz konusu çocukların Reşadiye’de kaybolan Bayram Erol ve Dursun Kağan Taşçı olmadığı anlaşıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...