Tgrt Haber
01 Ağustos 2018 11:07

KidZania’da mevsim hep bahar!

Dünyanın ilk Çocuklar Ülkesi KidZania’da mevsim hep bahar gibi yaşanıyor.

KidZania’da mevsim hep bahar!
KidZania,

Minikler hava koşullarından etkilenmeden neşe içinde aktiviteden aktiviteye koşuyor. 100’den fazla mesleği deneyimliyor, eğlenerek öğreniyor. Eğlenerek öğrenmenin yaşatıcısı KidZania’da çocuklar, finansal okuryazarlık, sürdürülebilirlik ve çevre bilinci konularını kavrarken 100’den farklı mesleği deneyimleyebiliyor. Kidzania’nın bu yaz için minik misafirlerine sürprizi ise girişte alacakları indirim kuponları. Bir sonraki girişlerinde kullanabilecekleri ve 31 Ekim 2018 tarihine kadar geçerli olacak indirim kuponlarıyla minikler, eğlenceye doyacak.

KidZania vatandaşı olmak!

Çocukların keyifli bir tatil geçirmesi için her ayrıntıyı düşünen KidZania, B·KidZanian Sadakat Programı çerçevesinde “Vatandaşlık” konsepti ile tanışan  ve KidZania paZZportuna sahip olan miniklere de özel ayrıcalıklar tanıyor.
B-KidZanian Sadakat Programına dahil olan çocuklar, dünya genelinde 10 farklı KidZania’da geçerli olan paZZportlarıyla, aktivitelere katıldıkça daha çok kidZos kazanabilecek veya daha az harcayabilecek. Aktivitelere katılan ve paZZport'unda 30 mühür olan vatandaşlar "ayrıcalıklı vatandaşlık", 60 mührü olanlar ise "seçkin vatandaşlık" seviyesine yükselecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...