Tgrt Haber
30 Haziran 2019 00:10 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

Kim Milyoner Olmak İster’de 1 Milyon Liralık Soru ve Cevabı Nedir?

İzleyenler merakla bekliyor.Kim Milyoner Olmak İster’de 1 milyon liralık soru ve cevabı haberimizde bulabilirsiniz.Kim Milyoner Olmak İster, yarışmasında 1 milyonluk soru cevabı ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar

Kim Milyoner Olmak İster’de 1 Milyon Liralık Soru ve Cevabı Nedir?
kim milyoner olmak ister,1 milyonluk soru

Sevilen yarışma programında nefesler tutuldu. Heyecan dorukta. Kim Milyoner Olmak İster’de 1 milyon liralık soru ve cevabı haberimizde olacak. Peki Kim Milyoner Olmak İster, yarışmasında 1 milyonluk soru ne zaman yayınlanacak?

Kim Milyoner Olmak İster’de uzun zaman sonra ilk kez 19 yaşındaki Arda, dev ödüllü soruyu görebildi. 1 milyon liralık soru için nefesler tutuldu.

Ekranların fenomen yarışması Kim Milyoner Olmak İster çok konuşulmaya devam ediyor. Murat Yıldırım'ın sunumuyla seyirci karşısına çıkan Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan sorular da seyirciler tarafından sıklıkla aranıyor. Fenomen yarışma İşte Kim Milyoner Olmak isterdeki 1 milyonluk soru haberimizde olacak.

Kim Milyoner Olmak İster’de uzun zaman sonra ilk kez 19 yaşındaki Arda, dev ödüllü soruyu görme şansını elde etti. Sosyal medyada gündem olan genç Arda’nın “Param olmadığı için senede sadece 150 kitap okuyabiliyorum” sözleri ise duygulandırdı. 1 milyon liralık soru yayınlanacağı sırada ise yarışmanın süresi bitti. 1 milyonluk soru gelecek programda açılacak.

Kim Milyoner Olmak İster’de 1 Milyon Liralık Soru ve Cevabı Nedir?

 

Kim Milyoner Olmak İster yarışması ne zaman, saat kaçta?
Yayınlanacak olan son bölümüyle sezon finali yapacak olan Kim Milyoner Olmak İster yarışması bu akşam saat 20.00'de seyirciyle buluşacak.

Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru nedir?
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına damga vuran Arda Ayten bu akşam milyonları ekran başına kilitleyecek. 1 milyon lira değerindeki son soruya kadar gelen genç yarışmacı Kim Milyoner Olmak İster'in sezon finalinde büyük ödülü kazanmak için 1 milyonluk soruyu açtıracak. Yarışmayı merakla bekleyen izleyiciler 1 milyonluk soru için yarışacak olan Arda Ayten'i akşam saat 20:00'dan itibaren izleyebilecek

Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten kimdir?
Kahramanmaraş'ta tıp eğitimi gören 19 yaşındaki yarışmacı Arda Ayten,  Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının yayınlanan son bölümünde 250 bin lira değerinde 11. soruyu bilerek büyük ödül olan 1 milyon TL değerindeki 12. soruyu açtırmaya hak kazandı..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...