Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Şubat 2017 10:52

Kırklareli merkezli 'ByLock' operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı

FETÖ/PDY'na yönelik Kırklareli merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonda, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları öne sürülen 11 kişi gözaltına alındı.

Kırklareli merkezli 'ByLock' operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı
Kırklareli, ByLock,

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik Kırklareli merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları öne sürülen 16 kişiyi tespit etti.

Kırklareli, Sakarya, İstanbul, Ankara, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kocaeli ve Denizli'de eş zamanlı düzenlenen operasyonda, aralarında kamu görevinden ihraç edilen emniyet personeli ile üniversite öğrencisinin de bulunduğu D.C, M.A, E.Y, A.B, H.T, A.F, A.C, S.Ç. C.C, M.Ş. ile A.A. yakalandı.

Şüpheliler, Kırklareli Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...