Tgrt Haber
12 Temmuz 2021 13:36

Kıyı Emniyeti personel alımı başvuru şartları neler? Kıyı Emniyeti personel alımı ne zaman?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü kamu personeli alacağını duyurmasının ardından ‘’Kıyı Emniyeti personel alımı ne zaman? Kıyı Emniyeti personel alımı başvuru şartları nelerdir?’’ soruları gündeme geldi.

Kıyı Emniyeti personel alımı başvuru şartları neler? Kıyı Emniyeti personel alımı ne zaman?
kıyı emniyeti,kıyı emniyeti personel alımı,personel alımı,kıyı emniyeti personel alımı başvuru şartları

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 12 Temmuz Resmi Gazete’de personel alımı yapacağını duyurdu. Başvru şartlarını ve Kıyı Emniyeti personel alımı için kişi sayısının duyurulmasının ardından gözler Kıyı Emniyeti personel alımı başvuru şartlarına çevrildi. İşte Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü başvuru şartları ve bilmeniz gereken tüm detaylar.  

KIYI EMNİYETİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Resmi Gazete’nin 12 Temmuz tarihli sayısında yeni personel alımı yapacağını ilan etti. Büro memuru personel alım ilanına başvurmak isteyen adayların 12 Temmuz ile 16 Temmuz tarihleri arasında başvuru yapmaları gerektiği duyuruldu. Başvuru şartlarını yerine getiren adaylar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden başvurularını yapabilecek. Kıyı Emniyeti personel alımı başvuru şartları;

  • Üniversitelerin; Radyo, Televizyon ve Sinema, Gazetecilik, Sinema ve Televizyon, Görsel İletişim Tasarımı, Televizyon Haberciliği ve Programcılığı, Yeni Medya, Medya ve İletişim, Basın Yayın, Yeni Medya ve İletişim, İletişim Tasarımı ve Yönetimi, İletişim Bilimleri, İletişim ve Tasarım bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmak,
  • Tercihen yabancı dil (İngilizce) biliyor olmak,
  • MS Office programlarını kullanabilmek,
  • Tercihen grafik tasarım ve video montaj programlarını bilmek,
  • İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak,
  • KPSS puan türünden 60 puan almış olmak.

KIYI EMNİYETİ PERSONEL ALIMI ŞARTLARI

Kıyı Emniyeti personel alımı için başvuru yapan adaylara yapılacak sınav sonucunda işe yerleştirmeye hak kazanan adaylar için iş yerinde ilgili mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri çalışma şartlarını kabul etmiş olur. Aksi halde adayların 3 aylık deneme süresi içerisinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunur. Bu durumda işe başlayacak aday Kuruluşun öngördüğü yerde çalışmaya muvafakat vermiş sayılır.

KIYI EMNİYETİ PERSONEL ALIMI VE KIYI EMNİYETİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI İÇİN TIKLAYIN!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...