Tgrt Haber
02 Temmuz 2014 12:24

Koç Grubu dev markayı satın aldı

Tat Gıda Moova Gıda hisselerinin tamamını toplam 32.3 milyon lira bedelle almak için pay alım sözleşmesi imzaladığını duyurdu.

Koç Grubu dev markayı satın aldı
koç grubu,marka,hisse,pay,tat,

Tat Gıda'dan dün akşam KAP'a yapılan açıklamada, söz konusu satın alma ile şirketin süt ve süt ürünleri portföyünde peynir kategorisinin güçlendirilmesinin amaçlandığı belirtildi. Açıklamada, söz konusu hisselerin Söktaş Tekstil, Muharrem Hilmi Kayhan, Eyüp Hilmi Kayhan, Nihat Fadıl Erten ve Mehmet Yılmaz'dan alınacağı belirtildi. Tat Gıda, Haziran ayında Maret markası ile markaya ait taşınmazları 75 milyon dolar artı KDV bedel ile Namet Gıda'ya satma kararı almıştı. Tat Gıda yine Haziran ayında, Harranova Besi ve Tarım Ürünleri'nde sahip olduğu yüzde 58.15 hissenin tamamını ABD merkezli Morningstar şirketine satışı için hisse devir sözleşmesi imzalamıştı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...