Tgrt Haber
29 May 2021 08:21

Kripto para yatırımcısı dikkat! Sonunuz mortgage mağdurları gibi olabilir

Kripto para yatırımcılarına kritik bir uyarı geldi. Uzmanlar, Amerika’daki ‘mortgage krizi’ gibi tüm varlıklarınızı kaybedebilirsiniz uyarısında bulundu.

Kripto para yatırımcısı dikkat! Sonunuz mortgage mağdurları gibi olabilir
kripto para,bitcoin,altın,ekonomi

Uzmanlardan kripto para yatırımcılarına tüm varlığınızı kaybedebilirsiniz uyarısı geldi.

MORTGAGE KRİZİ BENZETMESİ

Bir dönem sürekli yükselen kripto para piyasası, son dönemde ise çalkantılı bir süreç yaşıyor. Uzmanlarsa kripto parayı ABD’deki mortgage krizine benzetti. O krizde nasıl ki, evlerin değeri kağıt değerinde değilse, sanal paranın da gerçek değerinin belirtilen değerde olmadığı söylendi.

KRİPTO PARA YATIRIMCILARINA UYARI 

Kripto para yatırımcılarının büyük zarar görebileceğini söyleyen Samsun Kuyumcular Odası Başkanı ve Ekonomi Doktoru Salih Özman, “Küçük yatırımcılar sanal yatırımlardan büyük zarar görebilir. Ellerindeki varlıkları sıfıra da düşebilir. Örnek olarak mortgage krizi Amerika’da birçok şirketi ve vatandaşı parasız bıraktı” dedi.

"EN GÜVENLİ LİMAN ALTIN"

Kripto para piyasasında Türkiye'de de çok mağdurun olduğunu belirten Salih Özman, her zaman en güvenli yatırımın güvenli liman olan altın olduğunu söyledi.

Kripto para yatırımcısı dikkat! Sonunuz mortgage mağdurları gibi olabilir

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...