Tgrt Haber
06 Eylül 2021 10:15

Kripto paralarda zirve günü: Bitcoin, Ripple ve Polkadot fiyatları uçtu

Bitcoin yeni günde 51 bin 941 doların üzerine test etti. Analistler 52 bin dolar seviyesinin üzerinde bir kapanışın fiyatı yakın vadede daha da artırabileceğini ifade etti. Öte yandan yüzde 5'in üzerindeki değer artışı ile Polkadot ve Ripple piyasalarda dikkat çeken diğer kripto para birimleri oldu.

Kripto paralarda zirve günü: Bitcoin, Ripple ve Polkadot fiyatları uçtu
Bitcoin,kripto para,Ethereum,Ripple,Polkadot

Bitcoin fiyatı, ABD Doları karşısında 50 bin dolarlık kilit direnç bölgesini kırdı ve 14 Mayıs’tan bu yana yeni en yüksek seviyeleri gördü.

Bitcoin, pazar akşam saatlerinde hızlanan yükselişin ardından yeni günde 51 bin 941 doların üzerine test etti. Kripto para halihazırda 51 bin 663 dolar seviyelerinden alıcı buluyor.

KRİTİK SEVİYE 52 BİN DOLAR

Analistler 52 bin dolar seviyesinin üzerinde bir kapanış, fiyatı yakın vadede daha da artırabileceğini, boğalar için bir sonraki büyük engelin 53 bin 200 dolarlık bölgeye yakın olabileceğini ifade etti.

Dünyanın en çok kullanılan kripto parası olan Bitcoin'de son 24 saatte hacim 32,04 milyar dolar seviyesinde hesaplanıyor.

BITCOIN İÇİN 100, ETHEREUM İÇİN 5 BİN DOLAR TAHMİNİ

Bloomberg kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone ise içinde Bitcoin  ve Ethereum bulunmayan portföylerin boş olacağını düşündüğünü belirtti. Yaz aylarındaki düzeltme sürecinin atılmasının ardından Bitcoin'in 100 bin, Ethereum'un da 5 bin dolar yolunda olduğunu kaydeden  stratejist, 2 kripto paranın küresel rezerv varlık haline gelme yolunda olduğu yorumu yaptı.

RİPPLE VE POLKADOT ZİRVE YAPTI

Öte yandan en fazla kullanılan ikinci para birimi Ethereum'da an itibarıyla yüzde 1,1 yükselişle 3 bin 914 dolardan işlemler yapılıyor. Piyasada en çok yükselenler ise yüzde 5'in üzerindeki değer artışı ile Polkadot ve Ripple olarak dikkat çekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...