Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ocak 2022 18:13

Londra merkezli basın kuruluşu yazdı: Türk malları Çin mallarının yerini aldı

Londra merkezli basın kuruluşu Al-Araby, Türk mallarının piyasada baskın olan Çin mallarının yerini aldığını ve pazarını genişlettiğini yazdı. Türk ürünlerinin kalitesine değinilen yazıda ayrıca Türkiye'nin geçiş noktasına dönüştüğüne dikkat çekildi.

Londra merkezli basın kuruluşu yazdı: Türk malları Çin mallarının yerini aldı
Türk malları,,çin,,tekstil,,hazır giyim,,ihracat,

Merkezi Londra’da bulunan medya kuruluşu Al-Araby, Türkiye’nin tekstil ve hazır giyim ihracatı ile ilgili yazı kaleme aldı.  Türkiye’nin özellikle Arap pazarındaki ağırlığını Mısır üzerinden değerlendiren Al-Araby, “Türk malları Çinlileri Mısır’dan uzaklaştırıyor” başlığıyla analiz yayımladı.

“TÜRK MALLARI ÇİN MALLARININ YERİNİ ALDI”

Türk mallarının piyasada artık daha çok arttırdığı dikkat çeken analizde, "Türk malları, çeşitli sektörlerde baskın bir varlığa sahip olan Çin mallarının yerini alarak Mısır pazarının daha geniş alanlarını ele geçirdi" ifadesini kullandı.

“TÜRKİYE GEÇİŞ NOKTASINA DÖNÜŞTÜ”

Türk ürünlerinin çok kaliteli olduğu belirtilen haberde, “Türk markalarının Mısırlı acenteleri cazip ve indirimli fiyatlarla yoğun ürün satışına devam etti. Çin'den uluslararası pazarlara tedarik zinciri sorunları nedeniyle Türkiye, çok geniş yelpazedeki ürünler için bir satış noktası veya geçiş alanına dönüştü. Mısır firmaları da ürünlerini Türk acenteleri aracılığıyla Orta Asya ve Doğu Avrupa'ya ulaştırıyor" ifadeleri kullanıldı.

Londra merkezli basın kuruluşu yazdı: Türk malları Çin mallarının yerini aldı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...