Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Haziran 2021 20:55

Mehmet Yaşar yeni projesinin geleceğe örnek olacağını söyledi

Genç girişimci Mehmet Yaşar’dan beklenen proje duyurusu geldi. Yeni Projesinin geleceğe örnek olacağını söyleyen Mehmet Yaşar daha önce birçok önemli projeye imza atmış başarılı bir iş insanıdır. Girişimci ruhuyla öne çıkan kişilik yapısına sahip olan vizyoner, genç iş insanı, özellikle yeni projesi hakkında pek bilgi vermese de projesinin içeriği hakkında bir kaç önemli ipucunu paylaştı.

Mehmet Yaşar yeni projesinin geleceğe örnek olacağını söyledi
Mehmet Yaşar,proje,

Buy Save, The Munch, Shenel’s ve British Express gibi başarılı markaların yönetiminde bulunan ve İngiltere’de yaşayan, genç iş insanı Mehmet Yaşar, projesi hakkında; “Yapacağımız yeni yatırımlar sayesinde bu yeni projemiz, Türkiye’de bu zamana kadar yapılmamış kalitede, eşsiz bir hizmet sunacaktır. Daha önceki projelerimiz gibi bu projemizin de çok başarılı olacağına olan inancımız tam. Bu konuda gerçekten çok sıkı ve özverili çalışan ekibim sayesinde geleceğin örnek projesine imza atacağız” dedi.

"Proje insanların sosyalleşmesine de yardımcı olacak"

Projesi hakkında net bir bilgi vermekten imtina eden Mehmet Yaşar, “Bu yeni projemiz, daha önce dünya da örnekleri olan fakat kullanıcılarına çok daha farklı deneyim seçenekleri sunan bir proje olacaktır. Bu konu için ekipçe çalışmalarımız devam ediyor. Bu proje başta benim için olmak üzere tüm ülkemiz için de çok önemli olacaktır. İleride ki birkaç ay içerisinde ilk lansmanını yapmaya planladık. Bu lansman ile projemizi tüm dünyaya duyuracağız. Son 2 yıldır içerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde insanların birbirleri ile olan ilişkilerini ve iletişimlerini daha kolay şekilde sağlayacak projemiz evlerinde oturan insanların sosyalleşmesine de yardımı olacak.” diyerek proje hakkında merak edilen konulara bir yenisini ekledi.
Geliştirilen projenin İngiltere merkezli olduğunu belirten Mehmet Yaşar, “ Üzerinde çalıştığımız proje, İngiltere merkezli ve tüm dünya da kullanılabilecek bir proje olması nedeni ile devrim niteliğinde bir proje olacak. Bu sebeple farklı ülkelerde birçok ofis kurma çalışmalarımız son hızla devem ediyor” şeklindeki açıklamalarıyla projenin çapının ne kadar büyük olduğunu da dile getirmiş oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...