Tgrt Haber
23 Kasım 2018 15:50

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor... Kredi kartlarında yeni düzenleme!

BDDK’nın kredi kartlarında yönetmelik değişiklik taslağı ile kredi kartlarıyla yapılacak havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurtiçi harcamalarında 6 ay taksit sınırı 9 aya çıkarılacak.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor... Kredi kartlarında yeni düzenleme!
kredi kartık,taksit

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulundan kredi kartı kullanıcılarını yakından ilgilendiren karar! BDDK tarafından hazırlanan yönetmelik taslağına göre; havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama kapsamındaki yurt içi harcamalarda belirlenen 6 ay taksit sınırı, 9 aya çıkarılacak.

Söz konusu taslağa göre; elektronik eşyalardaki taksit sınırında da değişikliğe hazırlanılıyor. Buna göre beyaz eşyalarda kredi kartına 3 taksit yapılabilecek. 

Konuyla ilgili detayları de içerecek olan yönetmelik taslağının yakın bir tarihte BDDK'nın resmi internet adresi üzerinden yayımlanması bekleniyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...