Tgrt Haber
01 Temmuz 2014 17:58

MÜSİAD, 'Erdoğan ilklere imza atmış bir lider'

MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, Başbakan Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmasına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

MÜSİAD, 'Erdoğan ilklere imza atmış bir lider'
müsiad, başbakan erdoğan, cumhurbaşkanı,

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığının ülke ve millet için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Ülkenin huzur, güven ve istikrarının öncelikleri olduğunu belirten Olpak, "Bu noktada, önemli gündem maddemiz olan, kadim medeniyetimizin tarihinde ilk defa milletin tercihiyle gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı seçiminin, milletimizin sağduyusuyla en doğru şekilde sonuçlanacağından emin olduğumuzu bu vesileyle bir defa daha yinelemek isteriz" görüşünü paylaştı. Olpak, açıklamasında şunları kaydetti: "MÜSİAD görüşü olarak, Türkiye'nin mevcut parlamenter sisteminin yapısında ve kurgusunda, günümüzün insan odaklı dünyasında çokça sözü edilen kuvvetler ayrılığı sisteminin, aslında bir kuvvetler ayrılığından çok, kuvvetler kargaşası şeklinde tasarlandığını ve bu şekilde uygulanmakta olduğunu görüyoruz. Bu sistemin ana unsurları yeniden değerlendirilmeli ve milletimizin hak ettiği bir sistem uygulamaya alınmalıdır. Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra ülkemizin önündeki en önemli gündem maddesinin bu olduğunu düşünüyoruz. Bu noktada, bugüne kadar ülkemizin siyasi hayatında, belediye başkanlığı dahil birçok noktada çok başarılı hizmetlerde bulunmuş, ilklere imza atmış bir lider olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...