Tgrt Haber
10 May 2015 03:39

'Müşteri Memnuniyeti'nde birinci Akbank

'Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi' (TMME) araştırma sonuçlarına göre Akbank, 2014'te 'Bireysel Bankacılık Sektörü - Özel Bankalar' kategorisinde birinci seçildi.

'Müşteri Memnuniyeti'nde birinci Akbank
akbank

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, 81 ilde tüketicilerle yapılan görüşmeler sonucu elde edilen başarıdan gurur duyduklarını söyledi. Binbaşgil, "Kurulduğumuz günden bu yana 'müşterilerimizle birlikte büyüme' fikrine inandık, 'müşteri odaklı bankacılık anlayışı'na sahip çıktık ve bu anlayışımızı istikrarlı biçimde sürdürdük" dedi. Son 10 yılda kalite yönetimi sistemiyle müşteri memnuniyeti anlayışını daha sistematik bir platforma taşıdıklarını belirten Binbaşgil, "2012'de hizmet kalitemizi daha da artırmak ve müşteri odaklı kılmaya yönelik olarak 'iyileştirmeler sizin için' programını hayata geçirdik. Çalışanlarımızın ve müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak için binden fazla sürecimizi iyileştirdik. Bunlar sayesinde müşterilerimize hizmet için yılda 4.5 milyon saat daha fazla zaman ayırıyoruz" diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...