Tgrt Haber
16 May 2022 00:12 - Güncelleme : 16 May 2022 00:53

Bakan Nebati, enflasyonla mücadelede STK'lara teşekkür etti: Sorunları birlikte aşacağız

Enflasyonla mücadele kapsamında sektör temsilcileri ile görüşmelerini sürdüren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sivil Toplum Kuruluşlarına da teşekkür etti. Mücadelenin devam edeceğinin altını çizen Nebati, "Tüm sorunları birlikte aşacağız" dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber, AA
Bakan Nebati, enflasyonla mücadelede STK'lara teşekkür etti: Sorunları birlikte aşacağız
Nureddin Nebati,Enflasyon,dolar,Euro

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, enflasyonla mücadele kapsamında, sektör temsilcileriyle görüşmelerine devam ediyor. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Nebati, enflasyonla mücadeleye verdikleri destekten dolayı Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) da teşekkür etti.

"GERİ ADIM ATMADAN VE HER DAİM KARARLI...

Nebati paylaşımında, "Yılmadan, geri adım atmadan ve her daim kararlı bir şekilde hareket ederek mücadelemizi sürdürecek, tüm sorunları birlikte aşacağız. #BirliktenBerekete Kazanan Türkiye" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/NureddinNebati/status/1525891893615271942

Nebati, enflasyonla mücadele kapsamında, hafta içinde gıdadan hazır giyime, mobilya ve beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, çimentodan seramik ve yapı malzemeleri sektörlerine kadar farklı alanlardan temsilcilerle görüşmeler yapmıştı.

Bakan Nebati, yarın da Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde konut ve temizlik sektöründe faaliyet gösteren iş dünyası temsilcileri ile görüşecek.

Kaynak: TGRT Haber, AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...