Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Eylül 2014 18:39

Nefes Aldıran Proje

Eminevim’den özellikle İstanbul’da yaşayanlar için şehrin kalabalığından kaçıp huzurlu bir ortamda nefes alacakları yeni bir proje, Eminevim Nefes…

Nefes Aldıran Proje
eminevim, eminevim nefes, nefes aldıran proje, eminevim nefes projesi,

Eminevim Nefes, Sakarya-Kocaali’de denizin hemen yanı başında gökyüzünün mavisi ve doğanın yeşilinin birleştiği bir noktada yer alıyor. Proje, yaz-kış kullanılabilen özel dairelerden oluşuyor. Eminevim Nefes, “yazlık” anlayışının çok ötesinde, dinlenme ve huzurlu bir tatil düşünenler için tasarlanmış. Faizsiz sistemleriyle on binlerce aileyi en kolay yoldan ev sahibi yapan Eminevim son yıllarda hayata geçirdiği inşaat projeleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. İstanbul Beylikdüzü’nde inşa edilen Ahenk İstanbul projesinde çok yakın zamanda yaşam başlıyor. Ahenk İstanbul içerisinde yer alan daireler faizsiz bir şekilde uzun taksitlerle yeni sahiplerini bulurken, projede yeni satışa çıkarılan etaplar sahiplerini bekliyor. Eminevim satış stratejisi olarak yine vade farkı ve faizsiz taksitler sunuyor. Ahenk İstanbul’un yanı sıra Eminevim’in satışta olan bir diğer projesi ismiyle de ön plana çıkan 5YÜZ60 Kurtköy… Proje ismini, başlangıç tarihinin İstanbul’un fethinin 560. yıldönümüne denk gelmesi ve projede 560 dairenin bulunmasından alıyor. Sabiha Gökçen Havalimanına 1 km. mesafede bulunan proje orta ve üst gelir grubuna hitap ediyor. Satışların ve inşaatın devam ettiği proje faizsiz olarak satışa sunuluyor. Eminevim’in yeni projesi Nefes, Turizmin parlayan yıldızı Sakarya-Kocaali'de doğal dokuyu bozmadan inşa edilen daireleriyle özellikle sakin mekan arayanlar için ideal bir tatil alanı sunuyor. 5040 m² alanda 2 bin m² oturum alanlı 7 bloktan oluşan yapı bölgesinde ön plana çıkıyor. Eminevim Nefes, sosyal tesisleri;  açık, kapalı ve çocuk havuzları, fitness salonları, çocuk oyun alanlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.  Proje alanının güneşin deniz üzerinden doğup deniz üzerinden battığı en güzel yerlerden biri olması, eşsiz doğası ve manzarası yaz tatili gibi sınırlı zamanların dışına çıkıp, uzun süreli dinlenmek isteyenlere de alternatif oluşturuyor. Sakarya’ya 70 km, İstanbul’a ise 178 km, mesafede bulunan Eminevim Nefes, çevre ilçelerden Akçakoca’ya 25 km, Hendek’e 35 km, Karasu’ya 15 km uzaklıkta, ayrıca Ankara’ya olan uzaklığı ise 300 km’ dir. İlçe yüzölçümünün %25’i orman alanı ile kaplı olan Kocaali’nin denizden yüksekliği 20 metredir.  Eminevim Nefes kapalı devre güvenliğiyle bölgesinde de bir ilki gerçekleştiriyor. Yazın ayrı, kışın ayrı güzelliğe sahip deniz ve doğa her mevsim görülebilsin diye Eminevim Nefes hem yaz aylarında hem kış aylarında konaklama yapma imkanı sunuyor. Bu amaçla projede yine bir ilk olarak kalorifer tesisatı da düşünülmüş. 15 km kum sahiline sahip Eminevim Nefes özel olarak tasarlanmış 86 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1 daire seçeneklerinin sunulduğu projede 55 m² ve 85 m², daireler mevcut. Ankara ve İstanbul'dan misafir alan Sakarya-Kocaali’nin 3. Boğaz köprüsünün tamamlanmasından sonra Şile-Ağva üzerinden 1 saat mesafeye düşmesiyle, bölgenin cazip tatil beldeleri arasında yer alması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...