Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Kasım 2021 13:55

NU varyantı Bitcoin fiyatını vurdu: Bir anda binlerce dolar düştü

Dünyayı tehdit eden yeni varyant NU şimdi de kripto para dünyasını panik havasına soktu. En büyük hacimli kripto para olan Bitcoin yeni varyant haberleri sonrasında bir anda binlerce dolar düştü. Bitcoin fiyatında yaşanan son dakika gelişmesi ile altcoin fiyatları da geriledi ve kripto para listeleri kırmızı renge büründü.

NU varyantı Bitcoin fiyatını vurdu: Bir anda binlerce dolar düştü
bitcoin,ethereum,altcoin,kripto para

Kasım ayında düşüş trendine giren piyasa değeri bakımından en büyük hacimli kripto para para Bitcoin, 60 bin dolar destek seviyesine tutunmak için çabalamasına rağmen bir türlü bu seviyede kalıcılık sağlayamadı.

Hindistan’da kripto paraların bir varlık sınıfı olarak tanımlanacağı ve emtia statüsüne sokulmasının muhtemel olduğu belirtiliyor. Bu gelişmeyle birlikte geçtiğimiz gün kripto paralarda toparlanma eğilimi görülmüş ve Bitcoin dün 59 bin 400 dolar seviyesine kadar yükselmişti. Ancak piyasalarda bu olumlu hava uzun sürmedi ve rüzgâr tersine döndü.

BİR ANDA 5 BİN DOLAR GERİLEDİ

Bitcoin güne 59 bin dolar seviyelerinden başlamasına rağmen yeni koronavirüs varyantı haberleri sonrasında bir anda yaklaşık 5 bin dolar geriledi ve 54 bin 470 dolara kadar çekildi. Kripto para Bitcoin böylece 13 Ekim’den bu yana ilk kez 55 bin doların altına düştü.

ALTCOINLER DE KIRMIZIYA BÜRÜNDÜ

Bitcoin’de yaşanan değer kaybı başta Ethereum olmak üzere birçok altcoin’in listede kırmızı renge bürünmesine neden oldu. Piyasa değeri bakımından ikinci en büyük kripto varlık olan Ethereum, 4 bin 400 dolar seviyelerinden 4 bin 095 dolar fiyat seviyelerine kadar geriledi ve kritik 4 bin dolar destek seviyesine önemli ölçüde yaklaştı.

Piyasa değeri bakımından ilk 100'de yer alan kripto paraların 91'i son 24 saatte dolar bazında değer kaybetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...