Tgrt Haber
30 Ocak 2017 09:20

Oktay Saral'dan kamu bankalarına sert tepki: 'Haddinizi bilin!'

Kamu bankaları tarafından tehdit edilen İhlas Medya'ya Başbakan ve Bakanlardan sonra Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral da sahip çıktı.

Oktay Saral'dan kamu bankalarına sert tepki: 'Haddinizi bilin!'
oktay saral,ihlas medya,ihlas holding,binali yıldırım,erdoğan,

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Oktay Saral, TGRT Haber’de yayınlanan 'Gençlerle Büyük Buluşma" programının konuğuydu. Üniversiteli gençlerin sorularını cevaplandıran Oktay Saral, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın uyarılarına rağmen, iş adamlarına baskı yapıp, ekonomik kriz algısı oluşturmaya çalışan bankalara çok sert tepki gösterdi.

“TÜRKİYE ÜZERİNDEN BİR ÇOK OYUN OYNANIYOR”

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları Fitch ve Standard & Poor’s’un Türkiye yorumu için Saral, “Ekonomik gerekçeler değil; tamamen siyasal karar aldılar. Türkiye üzerine birçok oyun oynanıyor; bu da ekonomi ile boğmak için planlanmıştır. Küresel baronlar, döviz manipülasyonları ile millet üzerinde darboğaz oluşturmak istiyor. Dünya büyük bir çöküş yaşıyor. ABD, AB ciddi bir kriz yaşıyor. İşte yanı başımızdaki Yunanistan iflas etti. Dolayısıyla ekonomik olarak çeşitli spekülasyonlar oluyor. Ülkeler yakın gelecekte içe dönük politikalar geliştirecek, yeni bir ekonomik süreç başlıyor. Dolar’ın yerini yeni bir para birimi alacak. ANASOL-M Hükümeti ekonomik sebeplerle düştü; bugün de bunu yapmak istiyorlar” diye konuştu.

HADDİNİZİ BİLİN!

Oktay Saral, "Artık azarlama dönemi bitti, bunlara artık, kötek lazım" diye konuştu

Cumhurbaşkanı’nın yatırım yapmak isteyen iş adamlarına kredi kullanımı konusunda zorluk çıkaran bankalara yönelik uyarılarına rağmen Vakıfbank için de Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, “Haddini bil” diye meydan okudu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...