Tgrt Haber
31 Temmuz 2021 11:13 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

Op. Dr. Hüseyin Kandulu’dan yağ aldırma yöntemleri

Günümüzde liposuction yöntemi halk arasında yağ aldırmak olarak isimlendirilir. İnsan vücudunun bazı bölgelerinde aşırı yağ birikimi meydana gelir. Bazı bölgelerde yağların erimemesi sorunu da karşımıza çıkar. Bu tür aşırı inatçı yağların sağlıklı bir şekilde uzaklaştırılması aşamasında bu yöntemler kullanılır.

Op. Dr. Hüseyin Kandulu’dan yağ aldırma yöntemleri
Hüseyin Kandulu,

Liposuction Nedir?

Basit olarak yağ aldırma olarak bilinen liposuction yönteminin uygulanması aşamasında hastaların bu tür beklentilerinin karşılanması için yağların sıvılaştırılmasına ihtiyaç duyulur. Sıvılaştırma işlemleri aşamasında gerek ultrasonik dalgaların kullanılması gerekse de lazer yöntemi ile yağların ısıtılması esas alınır. Hangi yöntem olursa olsun hastaların yağlarının aktarılması aşamasında vakum yöntemi ya da doğal yollardan yağların atılması esas alınır.

Liposuction Nasıl Yapılır?

İşlemin ilk aşamasında hastaların yağ hücrelerinin eritilmesi için çeşitli teknikler kullanılır. Sonrasında ise liposuctionyönteminde vakumlama yaparak yağ hücrelerinin sıvı bir şekilde vücuttan uzaklaştırılması temin edilir. Aynı zamanda bu yöntemde açılan kanallar yağların çekilmesini temin eder. Bunun dışında bazen sıvılaştırılan yağ hücrelerinin vücudun kendi doğal mekanizmaları ile atılması durumları da karşımıza çıkar.

VaserLiposuction Kimlere Uygundur?

Hastalarda uygulanan bir diğer yöntem ise vaserliposuctionyöntemidir. Bu yöntemin uygulanması aşamasında hastalarda ses dalgaları ile yağların eritilmesi temin edilir. Ultrasonik ses dalgalarının verilmesi ile birlikte hastalarda ses ile yağ hücrelerinin hedef alınması sağlanmış olur.

Yağ hücrelerinin daha akışkan hale getirildiği bu yöntemlerin uygulanması genellikle belirli bölgelerinde erimeyen yağlanma sorunları olan hastalar için gereklidir.  Bazı hastalarda karın, uyluk ya da basen bölgelerinde ortaya çıkan bu tür sorunların giderilmesi için bu yöntem kullanılır. Aynı zamanda estetik yöntemlerde dolgu malzemesi olarak kullanılan bu tür yağ hücrelerinin temini için de yağ aldırma işlemlerine ihtiyaç duyulur.

Vaser Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Yağ aldırma işlemlerinin gerçekleştirilmesi aşamasında son zamanlarda ön plana çıkan bir yöntem olan vaserliposuction yönteminin uygulanması ile birlikte insanların beklentilerini karşılayan tedaviler temin edilir. Özellikle hastalarda bu yöntemin uygulanması ile birlikte daha hızlı bir yağ kaybı sağlanabildiğinden dolayı ses dalgalarının bu aşamada kullanılması mümkündür.

Vaser yönteminde ses dalgalarının sağladığı avantajlar nedeni ile bu tür işlemlerin temini mümkündür. Siz de bu tür yöntemlerin uygulanması aşamasında destek almak için vaser yöntemlerini kullanabilirsiniz. Vaserliposuctionyöntemi ağrısız bir yöntem olmakla birlikte başarılı bir yöntem olarak karşımıza çıkar.

Karın Germe Ameliyatı Nedir?

İnsanların estetik beklentilerinin karşılanması ve dirençli yağların atılması ile düz bir karın formu elde edilir. Bu aşamada karın germe ameliyatı yapılarak yağ dokularının karın bölgesinden uzaklaştırılması temin edilir. Aynı zamanda bu tür germe işlemlerinin yapılması aşamasında insanların karın bölgesi açılarak içerisinde bulunan karın kaslarının daha gergin bir hale getirilmesi temin edilmiş olur.

Sonuçta insanların beklentilerinin karşılanması aşamasında ön plana çıkan karın germe ameliyatıaşamasında hastaların tedavilerinin tam olarak sağlanabilmesi adına farklı estetik yöntemler bulunur. Bu tür estetik yöntemlerin uygulanması aşamasında karın bölgesinde açılan bir kesi kullanılarak yağların ve deri kalıntılarının alınması esastır.

Karın Germe Ameliyatı Fiyatları

Farklı sağlık merkezlerinde başarı ile uygulanan bu yöntemin fiyatları da operasyon şartlarına ve sağlık merkezine göre değişiklik gösterir. Aynı zamanda hastanın beklentilerinin karşılanması aşamasında da yine fiyatlandırmalar değişiklik gösterebilir.
Günümüzde ameliyat işlemlerinin sonuçları açısından estetik beklentileri karşılamak mümkün olup fiyatlar son yıllarda düşük seviyelere gerilemiştir. Özellikle son yıllarda estetik amaçlar için de kullanılan karın gerdirme işlemlerinde karın germe ameliyatı yöntemlerinin başarı ile uygulanması deneyimli doktorlar ile mümkündür.

Kaynak: https://www.huseyinkandulu.com/

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...