Tgrt Haber
14 May 2022 15:51 - Güncelleme : 14 May 2022 15:57

PAEM başvuruları ne zaman ve nasıl yapılır? 2022 Komiser Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak?

PAEM başvuruları ne zaman? Komiser Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? soruları komiser yardımcısı olmak isteyen adaylar tarafından merak ediliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen PEAM sınavı ile ilgili araştırmalar devam ederken beklenen sınav ve başvuru tarihleri belli oldu. Komiser yardımcısı olmak isteyen adayların başvuru tarihini kaçırmamaları gerekiyor. İşte PAEM Komiser Yardımcılığı başvuru ve sınav tarihleri…

Editör: Hacer Tonay / Kaynak: TGRT Haber
PAEM başvuruları ne zaman ve nasıl yapılır? 2022 Komiser Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak?

Komiser yardımcısı olmak isteyen adaylar "PAEM başvuruları ne zaman ve nasıl yapılır? 2022 Komiser Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak?" sorularının cevabını arıyor. Başvuru için geri sayımın başladığı PAEM Komiser Yardımcılığı sınavı için tüm merak edilen detaylar haberimizde. İşte 2022 PAEM sınav takvimi…

PAEM BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Komiser yardımcılığı sınavı olan PAEM için başvurular 16-27 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

Süreç https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ adresinden devam edecek.

PAEM başvuruları ne zaman ve nasıl yapılır? 2022 Komiser Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak?

26 Haziran gerçekleştirilecek PAEM sınavı için giriş belgeleri ise 20 Haziran tarihinde erişime açılacak.

2022 PAEM SINAVI NE ZAMAN?

Polis Akademisi tarafından yayımlanan duyuruda PAEM sınavının tek oturumda ve 26.06.2022 tarihinde yapılacağı belirtildi.

PAEM SINAV BAŞVURUSU NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

  • Adayların sınav giriş belgesine erişebilmesi, sınav sonrasında sınav sorularına, sınav uygulamasına ve sınav sonuçlarına ilişkin itirazları için üniversitenin sınav hizmetleri web sayfasında yayınlanan Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Emniyet Mensubu Öğrenci Adayı Yazılı Sınavı İnternet Kayıt Kılavuzu’ndaki adımları izleyerek sınav hizmetleri web sitesine kayıt olmaları ve sınava katılmak istedikleri sınav merkezini seçmeleri gerekmektedir.
  • Sınav takviminde belirtilen tarihlerden sonra, sınav merkezi değişikliği yapılmayacaktır.
  • Sınav başvurusu yapmayan veya başvurusunu zamanında tamamlamayan adaylar sınava alınmayacaktır.
  • ÜNİVERSİTE tarafından Adayların kimlik bilgileri, sınava girecekleri yer, zaman bilgileri ve sorumlu oldukları sınav konularını içeren “Sınav Giriş Belgeleri” hazırlanacak ve sınav takviminde belirtilen tarihler arasında Sınav Hizmetleri Web Sitesi (https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr) üzerinden adayların erişimine açılacaktır.
  • Bu adresten alınan kullanıcı adı ve şifre doğrultusunda adaylar sınav sonrasında sınav sorularına, sınav uygulamasına ve sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını Anadolu Üniversitesinin sınav hizmetleri web sitesinden çevrimiçi olarak erişilen “Sınav İtiraz Formu” vasıtasıyla yapacaklardır.

2022 7. DÖNEM PAEM BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...