Tgrt Haber
29 Kasım 2021 12:51

PTT kargo takip sorgulama ekranı! PTT gönderi takip no öğrenme ve gönderi takibi

"PTT kargo ve gönderi sorgulama ekranına nasıl giriş yapılır, PTT gönderi numarası nasıl öğrenilir?" sorularının cevabı araştırılmaya devam ediyor. Milyonlarca vatandaş, gönderilerinin nerede olduğunu öğrenmek için PTT kargo gönderi sorgulama ekranı giriş ve gönderi no öğrenmenin yollarını arıyor. Peki, PTT kargo nasıl sorgulanır? İşte, detaylar...

PTT kargo takip sorgulama ekranı! PTT gönderi takip no öğrenme ve gönderi takibi
ptt,ptt kargo,gönderi sorgulama,kargo sorgulama

PTT Kargo sorgulama ekranı ve girişi milyonlarca vatandaş tarafından araştırılıyor. Kargo ve gönderi takip numarasını öğrenmek isteyenler, kargosunun nerede olduğunu görmek için detayları sorguluyor. İşte, PTT kargo takip ekranı ve gönderi no detayları...

PTT KARGO (GÖNDERİ) SORGULAMA NASIL YAPILIR?

PTT Kargo takip işlemleri, PTT'nin resmi internet sayfası ve e-Devlet web sitesi üzerinden sunulan online hizmetlerden biridir. Tüm PTT müşterileri web sayfası ve mobil uygulama üzerinden günün her saatinde sorgulama işlemi yapabilir. Ptt kargonuzun son durumunu öğrenmek v kargo takibi yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Adım Adım PTT Kargo Takip İşlemleri:

  • Bilgisayarınızdan ya da akıllı cihazlarınızdan PTT'nin web sitesine giriş yapın.
  • Giriş işleminizi tamamladıktan sonra, menü seçeneğinden "Gönderi Takibi" butonuna tıklayın.
  • Tarayıcınızda açılan yeni sekmede gönderi takip sayfası açıldıktan sonra bu sayfa üzerinde barkod numarası ve güvenlik kodu bilgilerini dikkatlice yazın. 
  • Açılan ekrandaki boş kutuya barkod numarası girilerek sorgula kutucuğuna tıklayın.
  • Sorgulama işlemlerinizde birden fazla gönderinin takibi gerçekleştirecekseniz, ekranda boş kutucuğun her bir satırına bir adet barkod numarası (gönderi no) girin.
  • Tek bir seferde 5 adet barkod numarası girerek kargo sorgulayabileceğiniz sistem üzerinden kargonuzun son durumunu öğrenebilirsiniz. 

PTT kargo takip sorgulama ekranı! PTT gönderi takip no öğrenme ve gönderi takibiAD - SOYAD PTT KARGO TAKİP | SORGULAMA

PTT kargo gönderi takip işlemlerinde isim ile sorgulama yöntemi de seçenekler arasındadır. Bunun için müşteri hizmetlerinden canlı destek alabilirsiniz. Müşteri hizmetlilerinin sizden isteyeceği kargo takip numarasını bilmiyorsanız, müşteri danışmanına ad soyad bilgilerinizi iletmeniz yeterli olacaktır.

Ptt kargonuzun son durumunu öğrenmek v kargo takibi yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Müşteri hizmetleri ile kargo sorgulama

  • Kargonuzu müşteri hizmetlerini 444 1 788 numarasını arayarak sorgulayabilirsiniz. Bu numara üzerinden kargonuzun nerede olduğunu ve teslimat detaylarını öğrenebilirsiniz. 

Yurt dışı gönderileri kargo takibi:

  • Yurt dışına giden kargolarınızın son durumunu görüntülemek için PTT'nin resmi internet sayfasındaki gönderi sorgulama bölümünü kullanabilirsiniz.

E-devlet üzerinden kargo takibi:

  • Milyonlarca vatandaşın sık sık kullandığı PTT kargo, yalnızca kendi web sitesi üzerinden değil, e-Devlet üzerinden “PTT Kayıtlı Gönderi Takibi” sayfasından da yapılabilmektedir. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cemil19 Aralık 2022 17:05

Kargom nerede

Sonraki Haber Yükleniyor...