Tgrt Haber
28 Temmuz 2021 15:02

TOKİ Şanlıurfa 2021: Şanlıurfa TOKİ başvuruları 2021 ne zaman yapılacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi 1. Etap Projesi'nde inşa edilen 54 konut ve 32 işyerini, 'açık artırma yöntemi' ile satışa çıkarıyor. Peki, TOKİ Şanlıurfa başvuruları ne zaman, Şanlıurfa TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa 2021: Şanlıurfa TOKİ başvuruları 2021 ne zaman yapılacak?
şanlıurfa toki başvuru 2021,,şanlıurfa toki konut satışları,,toki şanlıurfa 2021,

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bünyesinde yer alan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) ucuz konut ve işyeri satışları için başvurular başladı. Şanlıurfa'da TOKİ’nin inşa ettiği 54 konut ve 32 iş yerine, yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade ödeme planıyla sahip olunabilecek. Konut ve işyerleri hemen devredilecek. Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri, Halkbank üzerinden yapılacak.

TOKİ ŞANLIURFA BAŞVURULARI 2021 NE ZAMAN ALINACAK?

Şanlıurfa'da TOKİ'nin inşa ettiği konut ve işyerleri açık artırmayla satışa çıkarılıyor. Söz konusu açık artırmaya katılım için başvurular, 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü alınacak. Söz konusu tarihte başvurular için bankacılık hizmetleri, Türkiye Halk Bankası A.Ş. üzerinden yapılabilecek. Açık artırma gününde de Türkiye Halk Bankasının tüm şubelerinden başvuru yapılabilecek.

TOKİ ŞANLIURFA KURA ÇEKİMİ 2021 NE ZAMAN YAPILACAK?

Şanlıurfa'da TOKİ'nin inşa ettiği konut ve işyerleri için yapılacak olan müzayede ise 12 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 11.00'de başlayacak. Şanlıurfa GAP Tarımsal Eğitim Merkezi ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda yapılacak olan açık arttırmada internet sitesinden canlı yayınla teklifler alınabilecek. Söz konusu satışa ilişkin diğer detaylara TOKİ’nin internet sitesinden ulaşılabilecek.

TOKİ Şanlıurfa 2021: Şanlıurfa TOKİ başvuruları 2021 ne zaman yapılacak?

Şanlıurfa TOKİ konut ve işyeri başvuru ekranı için tıklayın.

TOKİ duyurularına ulaşmak için tıklayın.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...