Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Ağustos 2021 10:57

Kastamonu Bozkurt’taki selden böyle kaçtılar

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinden önce vatandaşların sel gelmeden önceki kaçış anları cep telefonu kameralarına yansıdı.

Kastamonu Bozkurt’taki selden böyle kaçtılar
sel,kastamonu,bozkurt,sel felaketi

Selin vurduğu Batı Karadeniz’den her gün acı haberler geliyor. Bölgede bilanço giderek artıyor. Kastamonu Bartın ve Sinop’ta selde hayatını kaybedenlerin sayısı 78’e yükselirken sadece Kastamonu’da 62 kişi hayatını kaybetti. Selden en çok etkilenen ilçelerden biri olan Bozkurt ilçesinde sel gelmeden önce vatandaşların kaçış anları cep telefonu kamerasına yansıdığı görüntülerde vatandaşların büyük panik yaşayarak etrafa kaçtıkları görüldü.

“KAÇIN, HERKES KAÇSIN”

11 Ağustos’ta Kastamonu’da yağan şiddetli yağmur sonrası oluşan sel kentin 8 ilçesinde büyük yıkıma neden oldu. Önünde kattığını götüren selde onlarca araç sürüklendi, onlarca ev ve iş yeri su altında kaldı. Felaketten en çok zararı gören Bozkurt ilçesinde sel gelmeden önce yapılan ikaz sonrasında vatandaşların büyük panik yaşayarak selden kaçış anları cep telefonu kameralarına yansıdı.

HERKES BİRBİRİNİ UYARDI

Aracı olan vatandaşlar ise korna çalarak çevredekileri gelen felakete karşı uyardı. Herkes gelen selin haberini birbirini uyararak kaçmaları gerektiği uyarısında bulundu. Uyarıyı dikkate alan vatandaşların selden kaçış görüntüleri daha büyük bir facianın önüne geçilmiş olduğunu gösteriyor. 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...