Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Şubat 2015 14:23

Simit Sarayı, dünyanın dört bir yanına yayılmaya devam ediyor

Dünya markası olma vizyonuyla yurt dışı açılışlarını tüm hızıyla sürdüren Simit Sarayı, Londra'da açtığı ilk mağazasıyla, lezzetlerini İngiltere pazarına taşıdı.

Simit Sarayı, dünyanın dört bir yanına yayılmaya devam ediyor
simit sarayı, londra, ingiltere,

Simit Sarayı 2015 yılı sonuna kadar yurt içi ve yurt dışında toplam 457 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Gerek Orta Doğu, gerekse Avrupa pazarındaki tüm mağazalarında aynı lezzeti müşterilerine sunmasıyla ün salan Simit Sarayı, Global marka olma hedefiyle New York’un meşhur 5. Cadde’sinde açtığı mağazasının ardından, yeni mağazasını da Londra'nın en işlek caddesi olan Oxford Street'te hizmete açtı. Londra'daki 2. mağazanın Mart Ayında açılması beklenirken, yıl sonuna kadar açılan mağaza sayısı 10'u bulacak. 2015’te de yurt dışı mağazalarına ağırlık verecek olan Simit Sarayı'nın İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu; bu yıl içerisinde yurt içi ve yurt dışında toplam 457 mağazaya ulaşma hedefleri olduğunu söyledi.

Avrupa pazarında ilk mağazalarını 2010 yılında Hollanda'da açtıklarını belirten Kavukcu, "Global şirketlerin büyük çoğunluğu Avrupa'ya ilk önce Hollanda'dan giriyor. Biz de önce ilk mağazamızı 2010 yılında Hollanda'da açtık ve şu anda Hollanda’da 22 mağazaya ulaştık. Şimdi de İngiltere'de ilk mağazamızı açmamızın gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.

“TÜRKİYE'DE LEZZET NE İSE NEW YORK VE LONDRA'DA DA AYNISI”
Mağazalarını açtığı ülkelerde oldukça iyi müşteri potansiyeline sahip olan Simit Sarayı, aynı zamanda Türkiye'nin yurtdışında tanıtımına da katkı sağlıyor. Zira firmanın Yurt dışında pişen ürünlerinin tamamı, Türkiye'den gidiyor. Konuyla ilgili bilgi veren Simit Sarayı
İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, şunları söyledi; "Simit Saray mağazalarında 60 çeşit ürün var. Ürünlerimiz dünyanın her yerinde aynı lezzet ve kalitede. New York'taki lezzetimiz ile Londra'daki lezzetimiz ve ürün çeşitlerimiz tamamen aynı. 60 çeşit ürünümüzden lezzetini ayırdığımız bir ürün yok hepsi çok yüksek kalitede üretiliyor ve lezzetleri de oldukça beğeniliyor. Bizim ürünlerimiz Dünya'nın her yerine Türkiye'den gidiyor".

İNGİLTERE'DE 10, DÜNYADA 457 SİMİT SARAYI
Abdullah Kavukcu, Türkiye'nin yiyecek mağazacılığında dünyaca tanınan tek markası olan Simit Sarayı'nın, 2015 yılında Avrupa ve Orta Doğu'da açacağı mağazalarıyla adından sıkça söz ettireceğine vurgu yaparak; "İngiltere'de yıl sonuna kadar 10 mağaza açılışımız olacak. Örneğin ikinci mağazamızı Mart Ayında açıyoruz. İnşallah İngiltere pazarında hızla büyüyeceğiz. Yurtdışında yayılma planlarımız; daha önce belirlediğimiz planlara sadık kalarak devam ediyoruz. Aynı şekilde New York'ta ikinci ve üçüncü mağazamızı da açarak, orada da 10 mağazaya ulaşma hedefimizi yerine getireceğiz. Halen Avrupa ve Orta Doğu'da devam eden 20'in üzerinde inşaatımız var. Yıl sona itibariyle Orta Doğu'da 22 mağazamız açılmış olacak. Yurt dışı açılışlarımız bundan sonra daha da hızlanacak. 2015 yılı hedefimiz 457 mağazaya ulaşmak. İnşallah bunu da başaracağız" dedi

İNGİLİZLER'İN MEŞHUR "5 ÇAYINA" TÜRK SİMİDİ EŞLİK EDECEK
Bir önceki yıl hedefledikleri mağaza sayısına ulaşmayı başaran Simit Sarayı'nın yeni Londra mağazası, gurbetçiler kadar İngilizleri de sevindirdi. İngilizlerin meşhur "5 Çayı" molalarına eşlik eden atıştırmalıklarda yeni tatlar aramaları, Türk simidi ve diğer Türk usulü unlu mamullere olan ilgiyi arttıracak. Simit Sarayı, var olduğu tüm ülkelerde Türk lezzetlerini, Türkiye'deki aynı tatla dünyaya sunuyor.

BOL ÇEŞİTLİK LEZZETLE BULUŞUYOR
Hafta içi 06.30-22.00, hafta sonu 06.30-00.00 saatleri arasında hizmet veren Londra Simit Sarayı’nın menüsünde; simit nutella, somon füme ve avakodolu simit gibi farklı simit çeşitlerinin yanı sıra börek, poğaça, dürüm ve pide çeşitleri, pizzalar, ev tipi tatlı ve kurabiyeler, pastalar, Simit Sandwich Mediterranian, Simit Sandwichtuna, Simit Sandwich Cheddar & Turşu sandviç seçenekleri ve birbirinden lezzetli çorbalara kadar uzanan farklı tatlar yer alıyor.
Simit Sarayı, dünyanın dört bir yanına yayılmaya devam ediyor
Simit Sarayı, dünyanın dört bir yanına yayılmaya devam ediyor

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...