Tgrt Haber
30 Haziran 2022 12:18 - Güncelleme : 30 Haziran 2022 13:39

Son dakika! Bakan Nebati duyurdu: Konut ısı yalıtım kredileri bugün başlıyor

Son dakika haberine göre Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, Konutlarda Isı Yalıtım Projesi'nin bugün başladığını bildirdi. Düşük faizli ve 60 ay vade imkanı sunan krediler için destek paketine başvurular alınmaya başlanıyor.

Editör: Hasan Selçuk Turan / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Bakan Nebati duyurdu: Konut ısı yalıtım kredileri bugün başlıyor
nureddin nebati

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, resmi Twitter hesabından Konutlarda Isı Yalıtım Projesi kapsamında konut başına 50 bin TL'ye kadar finansman imkanı sağlayan, 60 ay vadeli, 0,99 faizli kredilerin bugün başladığını duyurdu.

Bakan Nebati, açıklamalarında “Konut başına 50 bin Türk Lirasına kadar 60 ay vadeli ve 0,99 faiz oranlı finansman imkanı Ziraat Katılım, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tarafından kullandırılacak olup, vatandaşlarımız bugünden itibaren bu imkândan yararlanmaya başlayabilecektir.” dedi.

Bakan Nureddin Nebati projeye katkılarından dolayı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a teşekkür etti.

Isı yalıtım kredisinin yüzde 60'ı yalıtım sözleşmesinin ibrazıyla, kalan yüzde 40'ı da proje tamamlanıp enerji kimlik belgesi alınmasıyla kullanılabilecek. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...