Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Temmuz 2021 23:08

Son dakika! LPG fiyatlarına ikinci zam

Son dakika gelişmesine göre; araç sahiplerini üzecek haber geldi. LPG fiyatlarına dün gece yapılan zammın üzerinden henüz 24 saat geçmeden yeni bir zam daha yapıldı.

Son dakika! LPG fiyatlarına ikinci zam
LPG,zam

1 Temmuz'la birlikte zam haberleri peş peşe gelmeye başladı. Dün gece elektrik ve doğal gazın ardından LPG fiyatlarına da zam yapılmıştı. Söz konusu zam kararının üstünden 24 saat geçmeden bir zam daha yapıldı

İLK ZAM POMPAYA YANSIMADI

Dün gece LPG'nin litre fiyatına yapılan 25 kuruş zam yapıldığı duyuruldu. Ancak Eşel Mobil Sistemi gereği ÖTV’den karşılandığı için söz konusu zammın pompaya yansımayacağı belirtildi.

LPG'YE 39 KURUŞ ZAM

İlk zam pompaya yansımadı ancak araç sahiplerini üzecek ikinci zam haberini Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) açıkladı. Yeni zamla beraber LPG'nin litre fiyatına 39 kuruş zam yapıldı. Zamlı tarife bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...