Tgrt Haber
19 Mart 2015 01:29

Starbucks evlere servise başlıyor

Dünyanın en ünlü kahve zinciri Starbucks evlere servis hizmetine başlıyor.

Starbucks evlere servise başlıyor
Starbucks, Postmates, Adam Brotman,

Şirketin genel kurulunda yapılan açıklamada uygulamanın ilk olarak Seattle ve New York'da başlanacağı belirtildi. Starbucks Chieg Digital Officer'ı Adam Brotman, evlere serviste minimum sipariş miktarı olmayacağını ancak, servisin ücrete tabi olacağını açıkladı. Ayrıca servis elemaları bahşiş kabul edebilecek. Şirket yetkilileri servis ücretinin ne kadar olacağını açıklamadı. Brotman planlarına göre ortalama servis süresinin yarım saat olmasını hedeflediklerini söyledi. New York için şirket evlere servis için bir web sitesi oluşturacak. Ancak Seattle'da siparişler şirketin mobil uygulaması üzerinden verilebilecek.

Starbucks aynı zamanda mobil uygulaması üzerinde sipariş ve ödeme sistemini pilot bölgelerde başlatmıştı. Portland Oregon'da başlayan pilot uygulama ile müşteriler siparişlerini ve ödemeleri mobil uygulama üzerinden mağazaya gelmeden önce yapıyorlar, Starbucks'a gittiklerinde siparişleri hazır oluyor. Mobil ödeme ve sipariş verme uygulaması bu yıl içerisinde Kanada'da da başlayacak ayrıca uygulamanın İngiltere'de de test edilmesi planlanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...