Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Temmuz 2019 11:36

Tam Faktoring'te genel müdür değişimi

Faktoring sektörünün önemli şirketlerinden Tam Faktoring’in yeni CEO’su şirketin Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Hakan Karamanlı oldu.

Tam Faktoring'te genel müdür değişimi
hakan karamanlı,,tam faktöring,

2013 yılından bu yana Tam Faktoring yönetim kurulu üyeliği ve genel müdürlük görevlerini başarı ile yürütmüş olan Kunter Kutluay, 10 Temmuz 2019 itibari ile görevini, krediler ve teknolojiden sorumlu genel müdür yardımcısı Hakan Karamanlı'ya devretti. Kunter Kutluay, yönetim kurulu üyeliğine devam edecek.

HAKAN KARAMANLI KİMDİR?

Bilkent Üniversitesi bilgisayar mühendisliği bölümünden mezun olan Karamanlı, iş hayatına İş Bankası'nda başladı, ardından Anadolu Grup bünyesinde ve Garanti Bankası'nda çeşitli kademelerde yöneticilik görevlerini yürüttü. 2014 yılında katıldığı Tam Faktoring bünyesinde önce operasyon ve bilgi sistemleri, ardından krediler, teknoloji & analitik krediler ve pazarlama alanlarında büyük katkılar sağlayan Karamanlı, Computer World dergisi tarafından verilen ‘premier 100 technology leadership award'ın sahibi oldu ve 2015-2017 yıllarında üst üste üç kez CIO dergisi tarafından ödüllendirildi.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...