Tgrt Haber
BIST
9693.46
%1.77
(168.87)
Dolar
32.5095
%0.08
(₺0.03)
Euro
34.7826
%-0.12
(-₺0.04)
Sterlin
40.2943
%-1.04
(-₺0.42)
Altın
2611.48
%0.03
(₺0.80)
Bitcoin
$63990
%-0.1
Ethereum
$3067.6
%-0.39
AVAX
35.29
%0.94
 - Destek paraları hesaplara yatırıldı!
4 saat 18 dakika önce

Destek paraları hesaplara yatırıldı! Çiftçiye 9 kalemde milyonlarca liralık ödeme yapılacak

Paralar hesaplara geçti. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı çiftçi destek ödemelerinin yatırıldığını duyurdu. Çiftçiye toplamda 694 milyon 461 bin lira ödenecek.
Ekonomi - Ekonomi
4 saat 30 dakika önce

AB'den gelen posta ve kargoya vergi zammı!

AB ülkelerinden posta veya hızlı kargoyla gelen eşya vergisinde düzenlemeye geldi. Cumhurbaşkanı Kararı ile her bir yolcu için kıymeti 150 euro'yu geçmeyen eşya ile kıymeti 1500 euro'yu geçmeyen ilacın Avrupa Birliği ülkelerinden doğrudan gelmesi durumunda uygulanan yüzde 18 vergi oranı, yüzde 20'ye yükseltildi.
 - Restoran ve kafe fiyat boykotu başladı!
5 saat 13 dakika önce

Fahiş yemeğe boykot çığ gibi büyüyor, restoran ve kafeler hedefte! Ünlü isimlerden de destek geldi

Hafta başından bu yana sosyal medyada yükselen restoran ve kafe fiyat boykotu başladı. Fahiş fiyatların yanında milyonlarca kişi küçük porsiyon, düşük kaliteli yemek ve içecek sunarak fiyat algısını yok eden sektöre karşı tepki koyuyor. Çığ gibi büyüyen boykota ünlü isimler de destek veriyor.
Ekonomi - Ekonomi
5 saat 30 dakika önce

Belediye ürettiği istiridye mantarlarını ücretsiz dağıtıyor! Vatandaşlar birbiriyle yarışıyor

İzmit Belediyesi, ürettiği istiridye mantarlarını vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıyor. Vatandaşlar ise durumdan oldukça memnun olduklarını dile getirdi.
Ekonomi - Ekonomi
5 saat 39 dakika önce

Ucuz ekmek alabilmek için sıraya girdiler! Fiyat 2 TL'ye düştü

Sivas'ta bir fırın işletmecisi fiyatlara tepki göstermek için ekmek fiyatlarını 2 liraya düşürdü. Ucuz ekmek satıldığını duyan vatandaşlar adeta fırına akın etti.
 - Bu yaz güneş değil, oteller cep yakacak!
5 saat 53 dakika önce

Bu yaz güneş değil, oteller cep yakacak! TESK’ten yüksek fiyatlara ‘yerli turist’ uyarısı geldi

Yaz aylarına yaklaşılırken tatil sezonu da canlanmaya başladı. Ancak yüksek otel fiyatları yerli turistleri olumsuz etkiliyor. Yerli turistler artık yurt dışı tatillerini tercih etmeye başladı. Bu TESK Başkanı Bendevi Palandöken’den önemli bir çağrı geldi. Palandöken yerli turistlerin yurt içinde tatil şartlarının kolaylaştırılması gerektiğini ifade etti.
 - Hükümetten emeklinin ek zammına yeşil ışık!
6 saat 58 dakika önce

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisinin ek zammına yeşil ışık! Cevdet Yılmaz ‘Hazırlıklar var’ diyerek duyurdu

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi milyonlarca kişinin beklediği maaş zammı ve sosyal destekler için kritik açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan geldi. Bir TV programında konuşan Yılmaz, ‘emekli için hazırlıklar var’ dedi. Temmuz ayındaki enflasyon artışına ek zamma yeşil ışık yakan Yılmaz “Ayarlamalar mutlaka ele alınacak” diyerek zam kapısını araladı.
Ekonomi - Ekonomi
9 saat 9 dakika önce

Piyasalarda savaş gerilimi... Altın rekor kırdı! İşte 20 Nisan 2024 altın fiyatları...

İsrail ve İran arasında tırmanan gerilim altın fiyatlarını da vurdu. Savaş nedeniyle altın tırmanışa geçti. Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? İşte 20 Nisan 2024 altın fiyatları...
 - "Programa ilişkin görüşme yok"
21 saat 53 dakika önce

IMF'den önemli Türkiye açıklaması

Uluslararası Para Fonu (IMF) Avrupa Departmanı Direktörü Alfred Kammer, Türkiye'deki reform programını desteklediklerini ifade ederek, "Türkiye'yi desteklemeye yönelik herhangi bir IMF programına ilişkin görüşme yok." dedi.
 - Ekonomik, konforlu ve rahat ulaşım!
22 saat 54 dakika önce

Turistik Diyarbakır Ekspresi’nde ilk sefer heyecanı: Ekonomik, konforlu ve rahat ulaşım!

Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, demiryollarına yapılan yatırımının önemine dikkat çekerek, “Turistik Diyarbakır Ekspresi’nin uzunluğu bin 51 kilometre olacak. Demiryolu ağımızı 13 bin 919 kilometreye yükselttik” dedi.
 - Et fiyatlarını düşürecek öneri!
23 saat 18 dakika önce

Et fiyatlarını düşürecek öneri! KDV’nin kaldırılması çağrısı geldi

Et fiyatlarındaki yükseliş durmuyor. Ete yapılan art arda zamların ithalat politikalarıyla çözülemeyeceğini dikkat çeken muhalefetten fiyatı düşürecek öneri geldi. CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, et ürünlerine uygulanan yüzde 10 KDV'nin kaldırılması çağrısında bulundu.
 - Alman devi bankadan kritik Türkiye tahmini!
23 saat 41 dakika önce

Alman devi bankadan kritik Türkiye tahmini! TCMB'nin faiz hamlesini açıkladı

Merkezi Frankfurt’ta bulunan Almanya’nın en büyük bankalarından Deutsche Bank, TCMB’nin faiz hamlesi ile ilgili kritik tahminde bulundu. Alman devi nisan ayı toplantısına ilişkin notunda çıpalanmamış enflasyon beklentilerini değerlendireceği yorumunda bulundu.
Ekonomi - Ekonomi
23 saat 47 dakika önce

Borsa'da Fitch rüzgarı! Bankacılık endeksi yükselişe geçti

Kredi derecelendirme kurumu Fitch Ratings, Türkiye paneli düzenleyeceğini açıkladı. Kararın duyurulmasının ardından Borsa İstanbul pozitif tarafa geçti. Bankacılık endeksi ise yüzde 5 yükseldi.
Ekonomi - Ekonomi
19 Nisan 2024 - 16:45

TL mevduat arttı, ticari krediler geriledi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), haftalık para ve banka istatistiklerini açıkladı. Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 9 Nisan ile biten haftada önceki haftaya göre 139 milyar lira artarak yaklaşık 16 trilyon 44,7 milyar liraya yükseldi.
 - Çeyrek, yarım veya tam!
19 Nisan 2024 - 16:38

Çeyrek, yarım veya tam! Artık karpuz dilim dilim satılıyor

Karpuz Pazar tezgahlarındaki yerini aldı. Geçmiş yıllardan farklı olarak bu yıl artık sadece tadımlık satılıyor. Hem turfanda olması hem de az bulunması nedeniyle karpuz çeyrek, yarım ve tam olarak dilim dilim satılıyor.
 - 2 ton su 1 TL oldu
19 Nisan 2024 - 16:05

Başkan sözünü tuttu, 2 ton su 1 TL oldu! Kartlı sayaç zorunluluğu kalktı

Yerel seçimler öncesinde verilen vaatler yerine geliyor. Başkan sözünü tuttu, 2 ton su 1 TL yaptı. Diğer kademelerde suya yüzde 30 indirim ve kartlı sayaç zorunluğunu da kaldırıldı. Başvurular dilekçe ile yapılacak.
Ekonomi - Ekonomi
19 Nisan 2024 - 15:48

Tüketici nakitten vazgeçti, karta sarıldı! Kredi kartları yine zirvede

Tüketicinin kartlı ödemelere yönelik ilgisi devam ediyor. Bankalararası Kart Merkezi verilerine göre, kartlı ödemelerde mart ayında yapılan toplam tutar bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 arttı.
 - Maliye ev sahiplerinin peşinde!
19 Nisan 2024 - 15:38

Maliye ev sahiplerinin peşinde! İşte kira beyannamesinde pişmanlık uygulamasının detayları

Milyonlarca ev sahibini ilgilendiren kira beyannamesi verme süresi doldu. Yüzbinlerce mükellefe pişmanlık" hükmünden yaralanma imkanı tanındı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de çağrıda bulunduğu uygulamada kritik sürece girildi.
 - IEA Başkanı'ndan kritik petrol yorumu
19 Nisan 2024 - 15:11

Petrolde yüksek fiyat endişesi! IEA Başkanı 'Türkiye için pahalı' diyerek açıkladı

Orta Doğu’da yaşanan gelişmeler petrol fiyatlarına yönelik endişeleri artırdı. Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Başkanı Fatih Birol, Türkiye için petrol fiyatlarındaki değişimlerin kritik önemine işaret etti.
 - Gözler Merkez Bankası faiz kararında!
19 Nisan 2024 - 14:14

Gözler Merkez Bankası faiz kararında! Ekonomistler beklentisini açıkladı

Merkez Bankası’nın faiz kararı için gözler Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına çevrildi. TCMB’nin kritik kararı öncesi ekonomistlerden tahminler de geldi. Peki, Merkez Bankası faiz artırır mı? İşte ekonomistlerin beklentileri
Sona Git