Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Kasım 2015 11:52

Taşeron işçilere müjdeli haber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Naci Ağbal, AK Parti'nin ekonomi politikalarına ilişkin, yoğun bir çalışmayla ilk 100 güne birçok şeyi sığdıracaklarını belirtti.

Taşeron işçilere müjdeli haber
taşeron işçi,yüz gün müjdesi,

Seçim döneminde söylenen vaatler olduğunu belirten Ağbal, "Seçim döneminde vaat olarak ne söylediysek, bunların hepsini ilk 100 günde hayata geçireceğiz. Bunlar için gerekli olan yasal çalışmayı bu süre içinde tamamlayacağız. Özellikle ücret artışları ve sosyal destekler, bunların hepsi ilk 100 günde realize edilecek" dedi.
Taşeron işçilerin kadroya alınması konusunda Ağbal, şunları söyledi:
"Taşeron işçilerin kadroya alınması konusunda ise bakanlar kurulu kararı çalışmaları zaten bir noktaya gelinmişti, hazır. Onun son bir kez üzerinden geçilir. Sonra da asıl işlerde çalışanların kadroya geçirilmesi için yasal düzenleme yapılması gerekiyor, yasal düzenleme yapılmadan kamuya alma imkanı yok. İlk 100 gün içinde bunun da yasal düzenlemesi yapılacak ama bu kişilerin müracaatı, bunların değerlendirilmesi ve kadroya alınmaları 100 gün içine yetişebilir veya yetişmeyebilir ama bunu bir yıl içinde olacak diye söylemiyorum. Yasa 100 gün içinde çıkar, uygulaması hemen başlar. Kişi 100 gün içinde, hangi işte çalışıyorsa kamuya alınacağını bilecek."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...