Tgrt Haber
06 May 2021 11:48

Temassız ödeme limiti yükseliyor

Bankalararası Kart Merkezi, temassız ödemelerde şifresiz işlem limitinin yükseleceğini bildirdi. Daha önce 250 TL olan limit yarından itibaren 350 TL'ye çıkarılacak.

Temassız ödeme limiti yükseliyor
temassız ödeme,limit,ekonomi

Bankalararası Kart Merkezi yazılı açıklama yaptı. Yaptığı yazılı açıklamada vatandaşların daha hızlı ve kolay ödeme yapabilmesini sağlamak için temassız ödemelerin limitinin arttırılacağını açıkladı. 

TEMASSIZ ÖDEME LİMİTİ 350 TL'YE YÜKSELİYOR

Yarın itibarıyla başlayacak olan arttırma 350 TL'ye çıkarılacak. Daha önce 250 TL olan limit 100 lira arttırılacak. Temassız ödeme, güvenli olmasının yanında pandemi dönemi nedeniyle daha hijyenik ve kolay ödeme deneyimi sunuyor. Günümüzde en çok kullanılan ödeme türü olan temassız ödeme hayatın vazgeçilmez bir parçası haline geldi.

Temassız ödeme 18 Mart 2020 tarihinde 120 TL limite sahipken 250 TL'ye yükseltilmişti. Vatandaşların daha da hızlı bir işlem yapabilmesi için Bankalararası Kart Merkezi limiti 350 TL'ye yükseltiyor.

Kartlar ve mobil cihazlar üzerinden hiçbir temas gerektirmeden ödeme yapmaya imkan sunan temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti yarın itibarıyla 350 TL'ye çıkartılıyor. Temassız ödemeler 350 TL'ye kadar şifresiz, bu tutar üzerindeki işlemler ise temassız ve şifreli olarak yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...