Tgrt Haber
15 Şubat 2016 14:08

Teoman Demir'in yeni hayatı

Yaşadığı ekonomik krizin ardından zor günler yaşayan Teoman Demir, şimdi geçimini küçük bir çiftlikte ürettiği süt ve yumurtaları satarak sağlıyor.

Teoman Demir'in yeni hayatı
teoman demir, iş adamı,

CNN Türk'te pazar akşamları yayınlanan Cem Seymen'in hazırlayıp sunduğu Para Dedektifi programına konuşan Demir, yaşadıklarını anlattı: *Üniversiteyi bitirince dericiliğe başladım. Dayılarım da besiciydi. 'Derici ol, dericilikte iyi para' var dediler. Beni dericilerle tanıştırdılar. Ben de tıpkı dedelerim gibi hırsla sıfırdan başlayarak Türkiye'nin kaliteli iş yapan ve ihracata başlayan sayılı dericilerinden biri oldum.

HER ŞEYİM GİTTİ

*1971'de başladığım dericiliği 2007'de kapatmak zorunda kaldım. Borçlarımı ödeyeyim de alnımın akıyla çıkayım dedim. Onları ödeyene kadar her şeyim gitti. Nasıl ki dericiliğe sıfırdan başladım, bu işe de aynen öyle sıfırdan başladım. Şimdi o zamandan daha mutluyum inanın bana. Teoman Demir, bir dönem ünlü sanatçı Ajda Pekkan ile aşk yaşamıştı
Teoman Demir'in yeni hayatı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...