Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Ekim 2021 11:54

Tesla CEO'su Elon Musk Tim Cook ile Twitter üzerinden dalga geçti

Elon Musk, ABD'li teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook'un attığı 'Bağdat Caddesi Yeni Apple' tweet'iyle dalga geçti. Tim Cook'un, "Size Apple Bağdat Caddesi'ni tanıtayım, İstanbul'daki yeni güzel mağazamız" tweet'ine karşılık Elon Musk, 'Apple Temizleme Bezi'ne gönderme yaparak cevap verdi.

Tesla CEO'su Elon Musk Tim Cook ile Twitter üzerinden dalga geçti
Elon Musk,Tim Cook,Apple,iPhone

ABD'li teknoloji devi Apple, İstanbul'daki üçüncü mağazasını Bağdat Caddesi'nde açtı. Apple CEO'su Tim Cook açılışı Twitter üzerinden duyururken, Tesla CEO'su Elon Musk bu paylaşıma 'Apple Temizleme Bezi'ne gönderme yaparak cevap verdi.

Tesla'nın kurucusu Elon Musk, Apple'in CEO'su Tim Cook'un Bağdat Caddesi'nde açılacak yeni Apple mağazası için attığı, "İstanbul'daki yeni güzel mağazamız Apple Bağdat Caddesi ile tanışın. Bu canlı topluluğun bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz ve müşterileri bu muhteşem yeni alana davet etmek için sabırsızlanıyoruz." tweet'ini yanıtlayarak 'Gelin Apple parlatma bezini görün' dedi.

Musk'ın tweet'i kısa sürede binlerce beğeni aldı, Tim Cook'un nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu…

FİYATI 'YOK ARTIK' DEDİRTTİ

Apple 18 Ekim'deki lansmanda yeni ürünlerini tanıtmıştı.

Tesla CEO'su Elon Musk Tim Cook ile Twitter üzerinden dalga geçti

Tanıtılan ürünler arasında Macbook Pro, AirPods 3, M1 Pro, M1 Max, HomePod mini, Apple Music Voice Plan yer alırken, tanıtım yer almayan 'Apple Temizleme Bezi' de Apple'ın internet sitesinde 199 liradan satışa çıkarılmıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...