Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Temmuz 2021 11:59

Tether soruşturma haberlerini yalanladı: Bayat iddia!

ABD Adalet Bakanlığı'nın Tether yöneticilerine bankaların yanıltılması iddiasıyla soruşturma açacağı haberleri şirket tarafından yalanlandı.

Tether soruşturma haberlerini yalanladı: Bayat iddia!
tether,bitcoin,kripto para

Dolar ile Bitcoin arasında bir çapa olarak bilinen ve dünyanın pazar payı en büyük üçüncü kripto parası konumunda bulunan Tether yöneticilerinin, bankaları kripto işleri konusunda yanıltıp yanıltmadığına dair soruşturma başlatılacağı iddia edilmişti. 

Konuya ilişkin açıklama Tether'den geldi. Tether haklarında çıkan haberleri 'bayat iddialara dayalı ve tık alma amaçlı' olarak değerlendirdi. Açıklamada şirketin sektöre öncülük etmeye devam edeceği ve otoritelerle işbirliğini sürdürdüğü yinelendi.

Tether yöneticilerine ilişkin muhtemel adımın suç soruşturması olacağı ve Tether'in soruşturma ile işbirliği yapma niyetinde olduğu kaydedildi.

Boston Fed Başkanı Eric Rosengren, haziran ayında Tether'in mali istikrar oluşturabileceği endişesini dile getirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...