Tgrt Haber
07 Mart 2020 10:17

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün’den korona virüsü açıklaması

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, Çin’in Wuhan kentinden dünyaya yayılan korona virüse ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün’den korona virüsü açıklaması
Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, Çin’den dünyaya yayılan ve ölümlere neden olan korona virüse karşı uçaklarda yapılan dezenfekte çalışmalarının görüntülerini paylaştı.

"En etkin yöntemlerle önlem alıyoruz"

Üstün, THY olarak gerekli önlemlerin alındığını ifade ettiği açıklamasında, “Dünyanın dört bir yanına yayılan virüse karşı en etkin yöntemlerle önlem alıyoruz. Uçaklarımızda, uluslararası otoriteler tarafından kabul görmüş ve etkisi kanıtlanmış dezenfeksiyon süreçleri uyguluyoruz. Misafirlerimizin seyahat güvenliği bizim için daima en ön plandadır” ifadelerine yer verdi.

Dezenfenkte görüntüleri yayınladı

Üstün, uçaklarda yapılan dezenfekte çalışmalarına ilişkin görüntüleri de sosyal medya hesabından yayınladı. Görüntülerde görevlilerin uçak içerisini maskeli bir şekilde titizlikle temizlediği görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...