Tgrt Haber
06 Nisan 2015 20:39

THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı'dan ilk açıklama

THY'de bugün gerçekleştirilen olağan genel kurulda, yönetim kurulu başkanlığına seçilen Aycı'dan ilk açıklama.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı'dan ilk açıklama
thy

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY'de göreve gelmenin gurur vesilesi olduğunu, görevini layıkıyla yerine getirmek için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

THY'de bugün gerçekleştirilen olağan genel kurulda, yönetim kurulu başkanlığına seçilen Aycı, yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde, yüksek takdirleri ile getirildiğim ve geçen yıldan bu yana Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na bağlı olarak yürüttüğüm Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanlığı görevinde kaldığım süre içerisinde ülkeme hizmet etmiş olmaktan ötürü onur duydum. Şimdi ise THY gibi önemli bir kurumda göreve gelmiş olmam ayrı bir gurur vesilesidir. Yeni görevimi layıkıyla yerine getirebilmek adına son derece titizlikle çalışmalarımı sürdüreceğimi kamuoyuna saygıyla duyururum"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...